Хлопцеві зі Старовойтова залишилось зібрати на операцію 4 тисячі гривень

06.07.2019 / Новини

Станіслав Нестерчук із Старовойтова, що на Любомльщині, просить допомогти йому зібрати кошти на термінову операцію, аби уникнути інвалідності в молодому віці.  Майже всю необхідну суму вже зібрано, лишилось ще знайти 4 тисячі гривень.

У хлопця виявили у хлопця виявили двобічний коксаортроз із болевим синдромом контрактура кульшових (стегнових) суглобів, які потрібно терміново замінити. Станіслав сирота, тож допомогти з рідних йому нікому. Через малоспроможність у пересуванні заробити необхідні гроші для операції та реабілітації самостійно теж не може.

Вартість операції 45 тисяч гривень. Завдяки чуйним людям йому вдалося назбирати вже 40 700 гривень, з яких 10 тисяч гривень виділила Рівненська сільрада.

“Безмежно вдячний всім небайдужим до мене людям, які допомагають зібрати ці кошти. У мене надія лише на сторонніх осіб. Лишилось зібрати всього 4 тисячі гривень, щоб мені могли зробити операцію в Луцьку чи в Любомлі. Це порівняно невелика сума, але мені нема де її взяти. До того ж, операції передує ще обстеження та аналізи, які теж платні”, – каже хлопець.

Допомогти Станіславові дозбирати омріяну суму можна, переказавши кошти на його особисту картку ПриватБанк 5168 7554 3341 2794.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*