Із Білорусі на Україну насуваються лісові пожежі

25.04.2019 / Новини

На кордоні з метою недопущення лісової пожежі на територію України чергує 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки ДСНС та 70 чоловік особового складу рятувальників.

За інформацією ДСНС, осередки загорання сухої трави, чагарників та підстилки в лісових масивах поблизу сіл: Старе Село, Глинне, Буда, Дроздинь, Карпилівка Рокитнівського району, села Будимля Дубровицького району та села Хотинь Березнівського району локалізовані та ліквідовані силами рятувальників, лісників, поліції, прикордонників та місцевого населення, передає УНН із посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Рівненській області.

У Рокитнівському районі працює робоча група з представників Головного управління ДСНС області, органів влади, лісової охорони, поліції та державної прикордонної служби, зазначили рятувальники.

“Ситуація з пожежами цілодобово моніториться та знаходиться під повним контролем. Рятувальники за допомогою дрона проводять аеророзвідку місцевості. На кордоні з Республікою Білорусь з метою недопущення лісової пожежі на територію України чергує 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки ДСНС та 70 чоловік особового складу рятувальників”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*