Імпортні ліки з Польщі: купівля, замовлення через інтернет та перевезення через кордон

19.11.2017 / Новини

Купити ліки нині не проблема (якщо мова не йде про спеціальні препарати від певних важких захворювання, які ,як правило, дуже дорогі і в Україні зустрічаються нечасто), інші ж можна купити практично у кожній аптеці, проте їх ціна для пересічного українця часто виявляється занадто високою, а самі ліки з цієї причини – недоступними.

Не надто вражає і якість ліків на прилавках українських аптек – за чималу суму можна отримати звичайнісіньку підробку препарату, яка, в кращому випадку, не вилікує вас, проте і не нашкодить, а в гіршому – викличе нові проблеми. Ціни на ліки повинні відповідати їхній якості і бути доступними для кожного,- пише Vsetutpl.com.

Якщо ви бажаєте придбати якісні ліки за адекватною ціною та не переплачувати, варто задуматись про те, аби купити ліки в Польщі.

Ціни на ліки в Польщі

Видатки на ліки не бувають приємними, тож якщо вам не вдається їх уникнути, то варто спробувати мінімізувати. Часто буває, що людина змушена приймати той чи інший препарат досить тривалий період часу, а він може бути не з дешевих. До того ж, нерідко українцям призначають препарати європейського, а не вітчизняного виробництва. В такому випадку, варто дізнатись ціну на ліки в Польщі.

Зазвичай, ліки в Польщі суттєво дешевші, аніж в Україні, а їх вибір далеко не менший. Враховуючи ціни на ліки в Польщі, купувати їх там все ж варто, особливо з огляду на високу якість. Підробка ліків – проблема світового масштабу, проте у Польщі ризик купити підроблений препарат все ж значно нижчий, аніж в Україні, тож ви зможете не лише придбати якісний і сертифікований товар, а й заощадити подекуди значну суму грошей. Іноді різниця в ціні на той самий препарат в Україні та Польщі сягає навіть 50%.

Подекуди відмінності не такі значні, проте препарати, куплені в Польщі, відповідають європейським стандартам, а отже, шанси, що вони справді допоможуть вам вирішити проблеми зі здоров’ям, дуже високі.

Купити ліки в Польщі

Якщо ви вирішили купити ліки в Польщі, то мусите знати, що є одна значна відмінність при купівлі ліків у польських та українських аптеках. Це те, що у Польщі дуже мало ліків доступні без рецепту, більшість продають лише за рецептом від лікаря, в якому вказано назву препарату та діючу речовину латинською мовою, а також необхідне дозування та тривалість вживання ліків.

Якщо ви купите усі необхідні ліки в Польщі за рецептом, то сам папірець у вас заберуть в тій аптеці, де здійснюватиметься покупка, аби ви не могли скористатись ним кілька разів. Такі обмеження в Польщі діють для того, аби мінімізувати можливість потрапляння препаратів з вмістом психотропних та наркотичних речовин у руки людей залежних чи торговців забороненими препаратами.

Купити ліки в Польщі можна в аптеках, проте варто знати, що деякі ліки можна знайти біля кас у супермаркетах та навіть на автозаправних станціях. В таких місцях продаються швидкодіючі ліки від застуди, знеболюючі і ще деякі ліки, які можна купити в Польщі без рецепту.

Купивши ліки в Польщі, будьте обережні також із перевезенням певних препаратів через українсько-польський кордон. Якщо ваші ліки для особистого користування містять психотропні чи наркотичні речовини (це можуть бути гормональні таблетки, певні типи знеболюючих, снодійні, заспокійливі, антидепресанти та багато інших), будьте готові показати прикордонникам виписку з медкарти про необхідність вживання того чи іншого препарату, завірену лікарем, а також копію рецепту.

Медикаменти з Польщі

Часто буває таке, що, приїхавши за певними медикаментами до Польщі, ви не можете знайти їх в аптеках. Річ у тому, що назви препаратів в Польщі не завжди збігаються із нашими, але це зовсім не означає, що купити потрібні ліки в Польщі ви не зможете. Достатньо всього лиш звернутись до фармацевта у будь-якій польській аптеці, і він підбере вам препарат (за діючою речовиною, яка обов’язково вказана в рецепті), що матиме ті самі лікарські властивості та характеристики і відрізнятиметься лише назвою.

Однак ніколи не можна бездумно скуповувати велику кількість ліків. Деякі лікувальні препарати можуть бути схожими за складом, проте давати різний ефект при використанні. Тому, перед тим як придбати ліки в Польщі, потрібно проконсультуватися із лікарем. Лікар порадить, при яких симптомах найкраще допомагають дані фармацевтичні препарати.

Замовити ліки з Польщі. Доставка ліків з Польщі

Якщо людина не має змоги самостійно перетнути кордон та купити ліки в Польщі, вона може попросити про це своїх знайомих чи друзів. Можна також замовити ліки з Польщі у посередників. Зараз чимало людей пропонують свої послуги у доставці не лише продуктів чи побутової техніки з Польщі, а й ліків.

Доставка ліків з Польщі відбувається за тим самим принципом, що й доставка інших товарів. Після того, як вас зорієнтують у ціні, ви замовляєте ліки і чекаєте. Термін доставки потрібно узгоджувати безпосередньо з її виконавцем. Найлегше таким способом замовляти медичні засоби, що не потребують наявності рецепту – це біологічні та харчові добавки, вітаміни, ортопедичні вироби, ліки від застуди і т. п.

Інші ж категорії ліків, наприклад, ліки від туберкульозу, гепатиту, цукрового діабету, серцевої недостатності, противірусні, антибіотики і т.д., відпускаються в Польщі лише за рецептом, тож потурбуйтесь про його наявність і пам’ятайте, що рецепт, не залежно від країни, в якій він виданий, повинен бути написаний латинською мовою.

При замовленні ліків з Польщі через посередників, будьте пильними та обережними, аби не натрапити на шахраїв. Бажано перед замовленням поспілкуватись із тими, хто вже був клієнтами цієї людини.

Читайте також:

60 Коментарів Імпортні ліки з Польщі: купівля, замовлення через інтернет та перевезення через кордон

  1. Нам потрібен carvedilol-ratiofarm 25mg 2уп будь ласка якщо можна. Як можна звами зв’язатися? Дякую

  2. Хотіла б замовити від паразитів для дітей вік 5 років та 2 чи можливо таке наберіть мене 0662904142

  3. Добрый день. Сыну в Польшу нужно передать таблетки Арилентал. Возможно вы знаете как быть. Можно ли этот препарат купить в Польше по украинскому рецепту?

  4. Доброго дня. я хочу замовити інгалятор діюча речовина форматерол (наприклад Зафірон)для асматика.

  5. Мне нужны таблетки в составе с инвермектином 10мг, доза 12мг, а также солатра крем или что то другое с инвермектином. Сколько стоят эти препараты

  6. Чи можна замовити Румалон,вартість є доставкою в м.Рівне,обов”язково виробник .Дякую.

  7. Доброго вечора, хочимо замовити таблетки ритмонорм 150, яка ціна?
    конт. тел 0676726658 Дякую

  8. Скільки коштує капецитабін? Як замовити? Є рецепт дуже треба срочно?

  9. Доброго дня, чи можна з Польщі замовити Гідроксисечовина медак капсули 500 мг, є рецепт, яка буде ціна ?Дякую.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*