Ігор Пальонка розповів про свою команду та програму, яку хотів би реалізувати

13.09.2020 / Відео, Новини

Голова Зарічанської ОТГ, кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського Ігор Пальонка завітав у студію БУГу, аби розповісти про програму, яку планує з командою реалізовувати у випадку обрання, які проблеми найчастіше обговорюють містяни на зустрічах.

Питання, яке є одним з найактуальніших для володимирчан, – реконструкція центральної площі. Ігор Пальонка зазначив, що на зустрічах з мешканцями, які проводять у дворах багатоквартирних будинків, завжди озвучують проблему її незадовільного стану. Вважає, що цю проблему необхідно вирішувати, тому активно розглядаються проєкти реконструкції, розроблені спеціалістами, зокрема Андрієм Гнатюком.

Хоч виборча кампанія стартувала лише нещодавно, та кандидату вже довелось стикнутись з брудними політичними технологіями. Так, зокрема його звинувачують у тому, що він зрадив інтереси Зарічанської громади. Пальонка зізнається, що такі слова його ображають, адже він був одним з тих, хто ініціював створення ОТГ, вклав чимало зусиль за час каденції для її розвитку, до останнього відстоював її автономність від міста на нарадах, де обговорювалось приєднання.

Власне, саме тому, що позицію громади не почули “зверху”, наважився балотуватись на посаду міського голови, аби усі населені пункти, як і місто, й надалі відчували підтримку та знаходили розуміння від влади.

Також розповів про команду, з якою Ігор Пальонка йде на вибори. Нині це 34 кандидати в депутати міської ради, серед яких є як досвідчені управлінці, так і активна молодь. Вважає, що головне завдання команди – вміти чути та прислухатись до містян, розуміти їхні проблеми та вміти знаходити шляхи їх вирішення.

Детальніше про програму, плани на майбутнє, співпрацю з народним депутатом Ігорем Гузем та відповідь на закиди стосовно того, що він є проєктом діючого міського голови, – у відеоінтерв’ю.

Детальніше у відео:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*