Ігор Гузь розповів про політичні трансформації у фракції БПП (ВІДЕО)

25.04.2019 / Новини

Нині розпочалися складні процеси та політичні трансформації у “Солідарності”.

Про це в ефірі програми “Коментарі” на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Ігор Гузь, – йдеться на офіційній Facebook-сторінці нардепа.

Нардеп розповів, що стосовно парламентської фракції БПП ідуть складні процеси. Він зазначив, що чинний прем’єр Володимир Гройсман, очевидно, створюватиме свою команду, і частина депутатів, які нині перебувають у фракції БПП, орієнтуються на нього.

“Але є нюанс – при створенні цієї нової політичної команди можна похитнути уряд, тому що він коаліційний – “Народний фронт”, БПП, і в самому БПП є багато моментів”,– зазначив Ігор Гузь та додав, що, наскільки йому відомо, відповідна робота з створення нової політсили почалася ще торік.

Ігор Гузь зауважив, що Віталій Кличко “реанімовує” “Удар”, та нагадав про групу депутатів із цієї політсили, яка нині перебуває у БПП.

“Тому ці політичні трансформації “Солідарності”, цих 137 депутатів – там дуже багато мажоритарників, які теж будуть визначатися. Тобто, це складний процес. Я думаю, він розпочинається у фракції “Солідарності”. Подивимося, як із цим упорається Порошенко, адже не питання очолити (очевидно, що він очолить список), але питання – зберегти ядро, не дати розбігтися”, – зазначив Ігор Гузь.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*