Ігор Гузь розповів, чому не підтримає Порошенка на виборах у 2019-му (ВІДЕО)

03.03.2018 / Новини

Народний депутат відповів на актуальні питання під час прямого ефіру у соцмережі Facebook.

Нині багато розмов щодо підготовки до виборчої кампанії.

Ігор Гузь вислов свою думку щодо виборів та політичних “договірняків”.

“Ні для кого не секрет, що я не буду підтримувати Петро Порошенка на президентських виборах у березні 2019-го року. В мене на це є низка причин та аргументів. Але головна з них – я не хочу, щоб ще 5 років Україна жила при президенті Порошенку”, – зазначив нардеп.

За словами нардепа, наразі він не може розповісти, за кого готовий голосувати чи підтримувати.

“Для мене зрозуміло, що Порошенко не стане призидентом. Адже економіка у складному становищі, безвіз – це добре, але люди очікують сьогоднішніх перемог. Складним і не вирішеним залишається питання армії та війни на сході країни. Варто нагадати і про корупційні скандали. Тобто є маса моментів, які лягають “вантажем” на постать Порошенка та  перетворили його на “токсичного” політика №1 в нашій країні”, – наголосив обранець.

“Без сумніву, я не беру участі у створенні великої провладної партії з БПП і якщо така політична партія буде створена – я вважаю це буде помилка”, – резюмував Ігор Гузь.

Крім того, народний депутат під час прямого ефіру говорив про створення Антикорупційного суду і чому це для Україне не “панацея”, про нещодавні події у Луцькій міській раді. Йшлося і про енергетичну залежність та про залучення інвестицій.

Детальніше – у відео:

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*