Ігор Гузь пояснив, чому голосував за підвищення зарплат нардепам

25.10.2016 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь запевнив, що не знав про те, що підвищує собі зарплату під час голосування за проект державного бюджету на 2017 рік.

Про це він заявив під час свого звіту у вівторок, 25 жовтня, у місті Володимир-Волинський, інформує Волинь24.

На початку свого виступу Ігор Гузь пояснив, чому ж все-таки проголосував за підвищення зарплат народних депутатів вдвічі.

«Коли зарплата народного депутата разом з усією допомогою в 20-30-40 разів більша за зарплату вчителя, це ненормально. З іншого боку зарплата в 4,5 тисячі, яка була на початку каденції, веде до того, що депутат може схилятись до корупційних дій. Той, хто цього не розуміє, не бачить, як має рухатись країна», – наголосив парламентар.

Водночас він заявив, що рішення про підвищення зарплати нардепів прийняла не Верховна Рада, а її голова Володимир Гройсман одноосібно.

«Ми розглядали проект бюджету в першому читанні і депутат від Блоку Петра Порошенка Олексій Мушак в останні п’ять хвилин без обговорення і озвучення в залі всунув постанову про збільшення зарплат. Ні я, ні Ігор Лапін, ні Ірина Констанкевичне не знали про це. Думаю, що не знали про цю постанову й мільйонери Степан Івахів та Сергій Мартиняк, який ця зарплата взагалі не потрібна. Не було обговорення постанови ні у фракції, ні на комітеті, ні в залі. Це була спецоперація тих людей, які хочуть дискредитувати український парламент», – наголосив нардеп.

Він запевнив, що голосував за проект державного бюджету і вважає це правильним. А от про збільшення зарплати Ігор Гузь нібито дізнався лише ввечері. На думку парламентаря, більшість депутатів не знали, за що голосують.

Втім, обранець народу запевнив, що нестиме відповідальність за своє голосування.

4 Коментарів Ігор Гузь пояснив, чому голосував за підвищення зарплат нардепам

  1. Брехня це все!!! Всі там добре знали за що голосували. Це просто по дитячому дурника вмикати.

  2. То повний піпец, Гройсман каже що категорично против підвищення зп посадовцям, депутати які приймають закони, виявляється їх і не читають. Про що можна говорити і з кім???

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*