Голова ОДА Волині зводить “кінці з кінцями”?

08.03.2016 / Новини

Володимир Гунчик – мільйонер, який не живе на одну зарплату держчиновника, але бере в кредит твердопаливного котла!

Про це пише Волинська газета.

Заробітна плата голови облдержадміністрації Волині за січень 2016-го року становила 11 444 гривень. Про це повідомили «Волинські новини» з посиланням на відповідь на запит від апарату облдержадміністрації, наданий у розпорядження «Українських новин».

Видання «Depo. Львів» розшифрувало, з чого складаються січневі трудові доходи Володимира Гунчика в розмірі 11 444 гривень.

Отже, посадовий оклад  голови облдержадміністрації – 6 225 гривень. Надбавки за ранг державного службовця, за особливий характер і інтенсивність роботи, у зв’язку з роботою, що передбачає доступ до державної таємниці, за вислугу років становили 5 219 гривень.

Журналісти також деталізували рівень доходів Володимира Гунчика в 2014-й рік. Він задекларував  1 мільйон 660 тисяч.

Щоправда, це не завадило мільйонерові на державній посаді на початку минулого року економити буквально на всьому і навіть систему опалення модернізувати у власному особняку за рахунок… державної підтримки.

Громадськість тоді «ощасливили» сенсаційною новиною: «Володимир Гунчик вирішив подати приклад волинянам і взяв у кредит твердопаливний котел. Він нагадав, що цього року держава дає людям можливість отримати пільги на заходи з енергоефективності…. Похвалився, що що взяв твердопаливний котел у кредит. Так, сума кредиту в Ощадбанку становить 44 тисячі гривень. Кредит він взяв на три роки під 24% річних. 10 тисяч банк уже повернув назад за програмою пільгового кредитування».

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*