Готовність Любомльщини до опалювального сезону — 80 відсотків

05.10.2018 / Новини

Аналіз стану підготовки господарства району до роботи в осінньо-зимовий період свідчить, що заплановані заходи в розрізі установ гуманітарної сфери та ЖКГ виконані в межах 80%.

Про це йшлося на нараді, які проводив голова Любомльської РДА Олександр Устименко, — повідомляє сайт установи.

Основними ж причинами невиконання окремих було недостатнє фінансування та той факт, що саме у цьому році, продовжуючи процес децентралізації необхідно було здійснювати передачу об’єктів бюджетної сфери об’єднаним територіальним громадам.

Наразі до роботи підготовлено 39 шкіл, 28 дошкільних навчальних закладів, 7 амбулаторій, 53 ФАПи (однак у 10-ти із них в даний час проводяться ремонтні роботи, які будуть завершені до початку опалювального сезону), лікарню, 58 закладів культури (а в 15 закладах культури будуть обігріватися окремі кабінети) та 38 відомчих котелень.

Окрім того, в установах району втілювалися у життя інвестиційні проекти, спрямовані на запровадження енергоощадних технологій та системного заощадження тепла і палива.

У бюджетній сфері району, використовуючи кошти місцевого та державного бюджетів протягом 9-ти місяців поточного року за оперативними даними впроваджено 7 енергозберігаючих заходів на загальну суму 2,7 млн. грн., економічний ефект від впровадження складе більше 810 тис. грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*