Городненці відзначили своє свято (ФОТО)

12.11.2018 / Новини

У неділю, 11-го листопада, День села святкували у селі Городне.

Зі знаменною подією селян вітали представники влади, духовенства, депутати, гості.

До святкування долучилися також представники команди народного депутата Ігоря Гузя та фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” — помічник нардепа Ігор Торба та керівник районної організації політичної партії “УКРОП” Микола Оніщук.

Вони відзначили окремих місцевих жителів у різних номінаціях: найстарших і наймолодші мешканці, громадський діяч, активна учасниця художньої самодіяльності, мити військовослужбовця, мати-героїня і т.д. Подякою від народного депутата Ігоря Гузя була нагороджена вчителька місцевої школи Надія Загура, яка свого часу багато років очолювала цей заклад.

Для потреб сільського клубу закупили музичну апаратуру. Кошти на її придбання виділили у Фонді Ігоря Палиці “Тільки разом” у співпраці з народним депутатом Ігорем Гузем. Під час святкування Дня села Городнє громаді вже пригодився цей музичний комплект для озвучення концертної програми.

Чудову концерту програму підготували місцеві аматори сцени. Також відбулася лотерея, де в якості головного призу розігрувалася машина дров, а завершилася святкова програма дискотекою.

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*