Головне: у ліцеї відбувся семінар для класних керівників (ФОТО)

30.11.2018 / Новини

“З чого складається світ? З держав. А держави – з міст. А міста? Міста – з сімей. І якщо не буде ладу в сім’ях, тоді і в усьому світі піде розлад”, – саме ці слова Іоанна Златоуста стали лейтмотивом районного семінару класних керівників 11-тих класів.

Захід відбувся у четвер, 29-го листопада на базі Головненського ліцею.

Про це  на сторінці у Facebook написала Оля Нікончук.

Ініціатором такої по-домашньому теплої зустрічі стала методистка РМК  Наталія Суха. Господарі заходу, класні керівники 11-тих класів Ольга Сулік та Віктор Голян, під час виховної години обговорювали зі своїми учнями споконвічно актуальну тему “Шануй батька свого, шануй матір свою…”.

Гості були у захваті від уже не дитячих міркувань одинадцятикласників та від обізнаності з питань про родинні стосунки.

У кінці заходу Наталія Суха побажала нашим майбутнім випускникам здійснення їхніх юнацьких мрій. Під час діалогу “Зворотний зв’язок” пані Наталія надала класним керівникам цінні методичні рекомендації з питань здоров’язбережувальних форм роботи в навчально-виховному процесі, за що ми їй дуже вдячні.

Висловлюємо подяку і настоятелю Свято-троїцького храму архімандриту Саві, який відгукнувся на наше запрошення і своїм щирим напутнім словом створив атмосферу духовності.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*