Головне – фокус на децентралізацію, – керівник Офісу Ради Європи Мортен Енберг (ФОТО)

31.03.2018 / Новини

Керівник Офісу Ради Європи в Україні Мортен Енберг шукатиме цікаві теми в окрузі Ігоря Гузя, аби їх згодом включили у проекти Ради Європи для втілення.

Про це він повідомив під час третього Форуму розвитку громад Прибужжя, у п’ятницю, 30 березня, – інформує прес-служба народного обранця.

“У Ради Європи в Україні є новий план дій, і головне – фокус на децентралізацію. Ми хочемо почути від вас про проблеми, які ви зустрічали в роботі, про історії успіху, і які теми вас цікавлять”, – зазначив він.

Мортен Енберг додав, що представники Офісу Ради Європи працюють не лише у столиці України, а й зосереджують свою діяльність на регіонах: спостерігають за розвитком громад та впровадженню децентралізації на практиці.

Від команди народного депутата Ігоря Гузя присутніх привітала помічник нардепа Оксана Киричук.

“Без проведення таких форумів, децентралізація в регіоні Прибужжя не була б настільки успішною. Ми налагоджуємо співпрацю, на постійному контакті з громадами, а ще – шукаємо спільні точки дотику, щоб робота була ще більш продуктивною”, – сказала помічниця нардепа.

Вона висловила вдячність Програмі USAID РАДА, Апарату ВРУ та Центру розвитку місцевого самоврядування за надану можливість впроваджувати комунікаційну стратегію та активну співпрацю з представниками ОТГ.

Нагадаємо, у селі Литовеж – центрі Литовезької громади на Іваничівщині – відбувається третій Форум розвитку громад Прибужжя “Парламентсько-муніципальний діалог на користь розвитку громад”. Організатори заходу – Програма USAID РАДА, Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя, Фонд розвитку громад “Прибужжя” та Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*