Хакери знищили сайт російських пропагандистів і розмістили відеозвернення

29.04.2016 / Новини

Сьогодні, 29 квітня, припинив існування популярний сайт російських пропагандистів, який позиціював себе як мережеве інформаційне агентство «Anna News».

Хакери написали відеозвернення і розмістили його на сайті після повного знищення інформації.

На момент написання статті сайт anna-news.info – це біла сторінка з хакерським роликом, вмонтованим після знищення цього ресурсу.

Зараз адміністрація ресурсу намагається відновити роботу сайту, але хакери скидають їхні налаштування і знову заливають відео, знущаючись з російських пропагандистів.

Ексклюзив свого відеозвернення хакерський альянс українських груп передав також у розпорядження міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm.

На відео українські хакери використали мем «Львівське метро», обігравши кадр з німецького трилера «Хто Я». У своєму відео вони звернулися до російських терористів, а також до українського суспільства із закликом консолідуватися в боротьбі проти агресора.

Хакери повідомили, що скопіювали всі бази даних сайту, дані його користувачів і адміністраторів вони передали волонтерській розвідці InformNapalm, а також українським спецслужбам.

Крім цього, у своєму Твіттері хакерські групи запропонували обміняти єдині копії бекапів пропагандистського ресурсу на полонених українських кіборгів.

Нагадуємо, що це не перша успішна операція, проведена українськими IT-спеціалістами. Вони вже не раз і не двічі доводили до істерики російських пропагандистів, але всі їхні акції – це контрзаходи на російську агресію, в тому числі, в інформаційному полі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*