Фінішував чемпіонат Любомльської ОТГ з мініфутболу (турнірна таблиця)

04.11.2019 / Новини, Спорт

У неділю, 3 листопада відбулися матчі останнього, сьомого туру чемпіонату Любомльської ОТГ з мініфутболу.

Нагадаємо, за тур до фінішу стало відоме ім’я переможця — ним став «АгроДвір». Втім, інтрига зберігалася, адже як розподіляться решта призових місць, з’ясовувалося в останній ігровий день.

                АгроДвір – осінній чемпіон Любомльської ОТГ з мініфутболу

Першими свої турнірні завдання вирішили поліцейські, які  зустрілася з «Ветераном». Перший тайм був за правоохоронцями: єдиний гол на 14-ій хвилині забив Юрій Гриб.

На початку другої половини зустрічі ніщо, як мовиться, не віщувало бурі, а далі голи у ворота «Ветерана» посипалися, як з рогу достатку. У проміжку між 28-ю і 38-ю хвилинами команда поліції встигла забити сім м’ячів: двічі відзначився вже згаданий Юрій Гриб, тричі — Богдан Остапчук, по одному м’ячу записали на свій рахунок Василь Тахасюк і Родіон Ярмошук.

Отож, 8:0 на користь правоохоронців, які закріпилися на другій сходинці, ставши недосяжними для переслідувачів.

               Команда поліцї стала срібним призером чемпіонату

Багато м’ячів було забито й у зустрічі «АгроДвір» — «Фолсаж». «Аграрники», попри те, що вже перебували у ранзі чемпіонів, вирішили фінішувати на мажорній ноті і довели це на ділі, забивши суперникам шість м’ячів. Двічі це зробив Станіслав Бродоса, тричі — Микола Маляс, ще один гол на рахунку Івана Ризенка. Гол престижу у складі «Фолсажу» за дві хвилини до фінального свистка забив Давид Гінайло, коли його команда «горіла» 0:6.

Запеклою боротьбою позначився матч «Рятівник» — Куснища. Першими забили рятувальники — на 12-ій хвилині виявився влучним Олександр Саць. За п’ять хвилин куснищанці зусиллями Сергія Котюка відновили рівновагу.

На останніх секундах першого тайму Віктор Мишак виводить Куснища вперед. Щойно розпочалася друга половина зустрічі, і вони збільшують розрив у рахунку — забиває Сергій Ковальчук. Втім, вже за дві хвилини гравець «Рятівника» Віталій Паламарук відіграє один м’яч, а ще за кілька миттєвостей Ігор Семенович встановлює остаточний рахунок 3:3.

Завершувався ігровий день матчем ТМО — «Миротворець». Власне, цей поєдинок і мав дати відповіді на всі питання щодо бронзового призера. Все вирішив єдиний гол Миколи Боровика на 31-ій хвилині, який став для команди ТМО «бронзовим».

        Звання бронзових призерів дісталося команді ТМО

По завершенні матчів міський голова Роман Ющук привітав спортсменів, подякував за гарну і змістовну гру упродовж всього чемпіонату та відзначив футболістів.

                                            Роман Ющук

До слова, нагороди вручали не тільки переможцям і призерам — у кожній команді було відзначено активних учасників, які роблять свій внесок у розвиток і популяризацію спорту на теренах громади: Віталія Якимлюка («АгроДвір»), Олега Бончака (Поліція), Леоніда Луця (ТМО), Миколу Лябука («Рятівник»), Володимира Зінчука (Куснища), Бориса Дубасова («Миротворець»), Сергія Веремчука («Фолсаж»), а також найстаршого гравця турніру — 63-річного Івана Трача («Ветеран»), суддю Олександра Шевчука, активного організатора чемпіонату, гравця команди ТМО Володимира Козачука.

                                                                 Олег Бончак 
                                            Олександр Шевчук
 Одним з активних організаторів спортивного захоходу був Володимир Козачук
               Найстаршим гравцем виявився 63-річний Іван Трач
                                 Нагороду отримує Микола Лябук
                                            Нагороду отримує Леонід Луць
   Кубок за третє місце команда ТМО доручила отримати Сергію Сидоруку…
       Керівник команди АгроДвір Віталій Якимлюк з головним трофеєм турніру
                                 Відзнака Сергію Веремчуку
Борис Дубасов, попри те, що проживає у сусідньому районі, активно брав участь у чемпіонаті
 Правоохоронці, які стали другими, приємну місію довірили Василю Тахасюку
                                Підсумкова турнірна таблиця має такий вигляд

Найкращим бомбардиром став Юрій Гриб (Поліція), який вразив ворота суперників 15 разів.

На другому місці – гравець команди правоохоронців Богдан Остапчук (10 голів), на третьому – Олександр Самойліч (“Рятівник”) на рахунку якого 9 точних ударів.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*