Facebook почав тестувати кнопку для модерації образливих і безглуздих коментарів

11.02.2018 / Новини

Користувачі Facebook можуть отримати можливість висловити своє негативне ставлення до коментарів і приховувати їх під своїми повідомленнями.

Про це пише TechCrunch.

Як зазначається, адміністрація соцмережі почала тестувати функцію downvote – можливість «замінусовати» коментарі, які не сподобалися.

Представник розробників Facebook підтвердив виданню цю інформацію і наголосив, що мова не йде про створення функції, прямо протилежної «лайку»: downvote не бачитимуть інші користувачі, а тільки адміністрація Facebook.

«Ми не тестуємо кнопку dislike. Ми експериментуємо з інструментом, який дозволить користувачам надсилати нам відгук про коментарі і публікації на публічних сторінках. Поки функція працює тільки у малої кількості людей в США», – повідомив представник Facebook і уточнив, що йдеться про 5% користувачів США, у яких смартфон працює на ОС Android.

При натисканні на нову кнопку коментар ховається, а користувач може поскаржитися на вміст, назвавши його або «образливим», або таким, що «вводить в оману», або таким, «що не відповідає темі розмови». Це дозволить адміністрації соцмережі вирішити, чи є коментар спірним або в ньому міститься неправдива інформація.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*