Директорка Шацького центру зайнятості зустрілася з безробітними району

14.11.2016 / Новини

Громадяни цікавилися пропозиціями робочої сили на території району, області, питаннями реєстрації безробітних.

Для інформування населення про пріоритети і напрямки реалізації державної політики зайнятості, поглиблення співпраці служби та органів місцевого самоврядування на території Ростанської сільської ради Шацького району відбулася зустріч директора Шацького районного центру зайнятості з роботодавцями та населенням.

Директор районного центру зайнятості Мирослава Терета ознайомила присутніх зі станом і тенденціями на ринку праці району, послугами, які пропонує служба зайнятості роботодавцям та громадянам, фінансовими стимулами для створення нових робочих місць, – повідомляють у Волинському районному центрі зайнятості.

Під час бесіди із секретарем сільської ради Людмилою Оксентюк обговорили питання організації громадських робіт, закладення коштів в місцевому бюджеті на 2017 рік.

Учасники зустрічі подякували директору центру зайнятості за розуміння, фахові відповіді на запитання. Усі присутні впевнені в тому, що такі виїзні зустрічі допомагають населенню в оперативному вирішенні наболілих питань, сприяють в подальшій соціально-економічній розбудові населених пунктів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*