ДТП у Харкові: Геннадія Дронова запідозрили у брехні

29.11.2017 / Новини

Підозрюваний у скоєнні 18 жовтня смертельної автомобільної аварії у Харкові, водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов міг збрехати про стан свого здоров’я.

Про це повідомляє видання “Город Х“.

Згідно з повідомленням видання, Дронов, з автомобілем якого зіткнулося авто Lexus іншої підозрюваної Олени Зайцевої, скаржився на головні болі і стверджував, що після аварії у нього виникли проблеми з шийними хребцями.

Спершу Дронов лікувався у “швидкій”, а потім – у приватній клініці на ХТЗ.

Проте ЗМІ стверджують, що медекспертиза, проведена в межах досудового розслідування, не підтвердила наявність у Дронова травм шийного відділу хребта. Крім того, сам підозрюваний не надав суду жодних документів, які б підтверджували цей діагноз.

У свою чергу адвокат водія Volkswagen Touareg Сергій Перепелиця сумнівається у висновках експертів і каже, що потрібну довідку суду надали.

“Провели якусь експертизу, причому дуже швидко, тому в мене багато питань до медиків! При проведенні експертизи Дронова навіть не оглядали. Я не зрозумію, що і хто не зміг знайти – діагноз є”, – запевнив Перепелиця.

Зазначимо, що на підтвердження своїх слів захисник Дронова надіслав журнаілстам копію довідки, виданої його клієнтові у приватній клініці.

Довідка про стан здоров'я Дронова

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*