Дорожники розпочали ремонтні роботи автошляху Р-15 на ділянці Турійськ – Верба

08.06.2022 / Новини

Працівники Служби автомобільних доріг Волині продовжують працювати на автомобільній дорозі Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква.

Якісне дорожнє покриття на цьому регіональному автошляху вже прокладене від села Верба до межі з Львівською областю, включаючи під’їзд та об’їзд міста Володимира, йдеться у фейсбуці Служби.

Наприкінці 2021 року дорожники розпочали ремонт на ділянці Ковель – Турійськ, торік відновили у вирівнюючому шарі майже весь цей відтинок.

Цьогоріч планували відремонтувати дорогу від Ковеля до села Верба і завершити відновлення Р-15 на всій протяжності у межах Волинської області.

“На жаль, у зв’язку з повномасштабною збройною агресією росії, наші плани неможливо реалізувати, тож аби забезпечити безпечний і безперебійний рух транспорту виконуємо роботи у рамках експлуатаційного утримання шляхів, зокрема проводимо ліквідацію вибоїн дорожнього покриття. Уже позбулись понад 4200 м2 вибоїн”, – йдеться у повідомленні.

На ділянці дороги протяжністю понад 800 м у межах населеного пункту Мокрець укладають вирівнюючий шар асфальту, оскільки дорожнє покриття там настільки зруйноване, що ямковий ремонт не буде ефективним.

Роботи виконує підрядне підприємство «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63».

“Закликаємо водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху та бути максимально уважними на ділянках проведення дорожніх робіт!” – наголошують працівники.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*