До Любомльського відділу поліції за минулий тиждень надійшло 140 звернень громадян

17.03.2020 / Новини

В період з 9 по 16 березня  до Любомльського відділу поліції надійшло 140 звернень громадян. З них 94 розглянуто у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по 22 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 3 крадіжки, 2 грабежа, 3 шахрайства, 1 факт дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, 1 факт хабарництва та 3 факти нанесення тілесних ушкоджень.

Так, зокрема, нещодавно у Любомлі в готелі пограбували жінку: поліція оперативно встановила зловмисника.

За минулий тиждень працівниками відділу поліції виявлено 4 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року 34).

Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху було виявлено 130 порушення ПДР (з початку року 1195).

Також, поліцейськими зафіксовано 7 випадків перебування осіб, у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 9 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, також виявлено 2 порушень правил дозвільної системи та 4 випадки завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.

Також нагадуємо, що з 17 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин протягом наступних двох тижнів будуть закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного , залізничного та автобусного сполучення. Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску відкриті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*