Для Любомльських безробітних провели правоосвітній захід

14.12.2016 / Новини

12 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права в Любомльському районному центрі зайнятості за участю представника Любомльського бюро правової допомоги проведено захід для безробітних осіб, спрямований на роз’яснення прав людини.

Про це інформують у прес-службі Волинського обласного центру зайнятості.

Провідний юрисконсульт центру зайнятості Ростислав Пархомук зазначив, що пріоритетом для будь-якої держави має бути дотримання прав і свобод людини.

Заступник начальника Любомльського бюро правової допомоги Володимир-Волинського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Литвинюк поінформував присутніх про те, що бюро – це пункт доступу до права і правосуддя, яке виконує весь спектр функцій по роботі з клієнтами: від прийому громадян до призначення адвоката у справі. А також забезпечує інтеграцію з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги (органами місцевого самоврядування, спеціалізованими установами, громадськими організаціями).

Забезпечує доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для цілої низки соціально незахищених категорій громадян: малозабезпеченим, інвалідам, учасникам бойових дій, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, біженцям, та ін. незалежно від доходів.

Участь в подібних заходах є досить корисною для шукачів роботи, оскільки дозволяє бути обізнаними в своїх правах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*