Депутат Любомльської міськради розповів як йому підпалили будинок

01.03.2016 / Новини

8-го лютого близько 5-ї ранку до Любомльського відділку поліції надійшло звернення про підпал житлового будинку депутата міської ради.

Журналісти інтернет-видання “Кордон” з’ясовували подробиці інциденту при зустрічі із Романом Строцюком, депутатам Любомльської міської ради.

“Я був у відрядженні з вечора суботи, і повертався додому у неділю близько 3.30 ночі. Я побачив, що на столі перед будинком лежить підпалена куртка. Скинув її на землю та загасив її ногами. Вирішив обійти будинок і побачив, що горять вхідні двері. Тоді швидкопобіг по воду, щоб вогонь не поширився далі. Тобто підпалів було два” – коментує Роман Строцюк.

На той момент у будинку була дружина та 4-річна дитина депутата, які нічого не чули і спокійно спали.

“Якщо чесно говорити, то руки ще трясуться. Пам’ятаю, що потрібно було загасити вогонь чим швидше, адже в будинку сім’я. Я тоді не знав де вони і що з ними. Тим більше, там в одному місці вже починала горіти стеля. Якби приїхав пізніше, то не знаю, що було би” – розповів пан Роман.

За фактом розпочате рзслідування, з’ясовуються деталі.

Щодо мотивів цього злочину, то Строцюк говорить, що не знає, кому це було би потрібно. Та пан Роман зазначає, що зараз головне встановити хто вчинив підпал його будинку.

За попередньою інформацією, до брами підїхала автівка і один вийшов робити підпал. В цей час машина розвернулась біля Центру зайнятості і чекала.

Зараз розшукують можливих свідків, котрі у час з 03.10 до 03.45 бачили автівку. Також, пан Роман просить повідомляти його особисто.

Зазначимо, що слідство ведеться та усі обставини неповідомляються.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*