Депутат Любомльської міськради хоче взяти в оренду ставок поблизу кордону

28.01.2017 / Новини

18 січня цього року голова ОДА підписав розпорядження № 13 про підготовку лота до продажу права оренди на земельних торгах.

Йдеться про ділянку державного водного фонду площею 5 гектарів за межами Забузької сільської ради Любомльського району для «рекреаційних цілей».

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

У преамбулі йдеться, що з клопотанням виставити лот звернувся громадянин Шум Олександр Вікторович. Як з’ясувалося, цей громадянин є колишнім депутатом Любомльської райради 5 скликання від партії БЮТу, а нині є депутатом сьомого скликання Любомльської міськради від БПП «Солідарність» та є членом земельної комісії міськради.

Сам же Олександр Шум, будучи депутатом райради працював юристом ТОВ «Українська продовольча компанія ЛТД».

Та вже на виборах у 2015 році, відповідно до інформації ЦВК, він – тимчасово не працюючий.

До слова, прописка у депутата Любомльської міськради – київська. Саме він був номером 1 в списках до міськради на останніх виборах, і саме так отримав мандат.

Як стало відомо з власних джерел, Олександр Шум має родинні зв’язки з одним із депутатів обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, є його шваґром. З родичем, інформує джерело, вони разом «ведуть справи» на Любомльщині. В районі ж ходять чутки, що цей родич вирішив зайнятися бізнесом.

Зауважимо, відповідно до розпорядження голови ОДА, право оренди 5 гектарів земель державного водного фонду рекреаційного призначення (очевидно, йдеться про водойму) мають продати на земельних торгах для риборозведення на території Забузької сільської ради Любомльського району.

Додамо: Забузька сільрада розташована неподалік україно-польського державного кордону.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*