Через “Ягодин” везли “гуманітарку” під виглядом брендового одягу

19.07.2016 / Новини

Прикордонники виявили 29 найменувань нових одягу та взуття в упаковці виробника фірми «Columbia».

Учора в міжнародному пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею прикордонники Луцького загону спільно з представниками Волинської митниці звершили поглиблений огляд вантажівки, де виявили відсутній в товаросупровідних документах товар.

Про це інформує прес-служба прикордонників.

У документах були вказані неправдиві дані про найменування, вагу та вартість товарів.

Коли транспортний засіб «МАН», що переміщував більше 7-ми тонн гуманітарної допомоги з Європи до Молдови на заявлену суму 400 доларів, прибув у пункт пропуску його відразу направили для проходження поглибленого огляду.

Як результат серед вантажу знайшли вживаний одяг, взуття та матраци. Спільна прикордонно-митна оглядова група виявила 29 найменувань нових одягу та взуття в упаковці виробника фірми «Columbia». Загалом порушник намагався приховано перевезти близько 2700 одиниць пар взуття, сорочок, курток, шортів та нижньої білизни.

Виявлений товар вилучено встановленим порядком.

Читайте також:

3 Коментарів Через “Ягодин” везли “гуманітарку” під виглядом брендового одягу

  1. Прочитайте назву статті і подумайте.Може навпаки- брендовий одяг під виглядом гуманітарки?Дівчата, часом поспішиш- людей насмішиш.Буває.

  2. Брєд!!!!!!!! Скільки можна людям “вішати” на вуха? Які прикордонники? Їх і близько там не було… Вірніше сказати: були присутні, коли митники проводили огляд. А виявили, а в подальшому і призупинили спробу незаконності ввезення митники. Простіше всього випросити вписатись в Акт, а потім трубити по всіх ЗМІ, що то все прикордонники. А чому не спитати в них: а де ж ваші виявлення по компетенції? Де припинені схеми контрабанди зброї, наркотиків? Де виявлення та припинення на так званій “зельонкі”? Чого вартий лише коментар одного із керівників ДПСУ на м/п Ягодин пів року, чи рік тому: “прикордонники до товару не мають ніякого відношення! Основними обов’язками є боротьба з незаконним переміщенням наркотиків і зброї….”. Так, звичайно легше всього чиїсь заслуги приписати собі, і кричати на все горло які вони молодці! Дякую! Просто накипіло!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*