Через 30 років люди припинять займатися сексом заради народження дітей

04.04.2016 / Новини

Американські вчені заявили, що вже через 30 років для народження дітей секс не буде потрібним.

За словами дослідників, людство відмовиться від статевого контакту на користь передових технологій, повідомляє Ruposters.

Вчені зі Стенфордського університету заявили, що через 20-40 років людство відмовиться від класичного способу зачаття. Для продовження роду людям більше не потрібно буде займатися сексом, а потім жити в очікуванні протягом 9-и місяців.

Вже зараз вчені – на порозі найбільшого відкриття. Всього через кілька десятиліть батьки зможуть вибирати ембріон, схожий на них самих. При цьому діти майбутнього не будуть страждати від захворювань, які передаються у спадок.

З клітин шкіри вчені будуть створювати яйцеклітину, а потім запліднювати її зразком сперми потенційного батька дитини. Дослідники називають таких дітей “дизайнерськими”, так як батьки самі зможуть вибирати колір волосся, очей і риси обличчя майбутньої дитини.

Вчені планують домогтися створення дітей з ідеальними рисами обличчя, що стане можливим завдяки використанню стовбурових клітин. Крім того, можна буде вирощувати не тільки яйцеклітину, але і сперматозоїд.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*