Боротьба зі злочинністю на Волині триває

23.12.2017 / Новини

За інформацією Головного управління національної поліції у Волинській області, впродовж 2017 року в нашій області зареєстрували 3652 тяжких та особливо тяжких злочинів.

Зокрема, у Іваничівському районі (разом із Горохівським) – 114, у Любомльському – 91, у Володимир-Волинському районі – 170, а в містах Нововолинськ та Володимир-Волинський – 404.

Про це йдеться у черговому номері газети «БУГ» від 16 грудня.

Впродовж поточного року правоохоронці закінчили досудове розслідування і передали до суду 312 кримінальних проваджень. З них: у Іваничівському районі – 28, в Любомльському – 83, у Володимир-Волинському районі – 95, в містах Володимир-Волинський та Нововолинськ – 106.

Також у поліції повідомили про 170 крадіжок, пов’язаних з проникненням в будинки та квартири людей. Найбільше таких злочинів вчинили у містах Володимир-Волинський та Нововолинськ, де зафіксували 112 випадків, у Володимир-Волинському районі – 51, в Іваничівському районі – 5, а в Любомльському всього лише 2.

Результати роботи правоохоронців наступні: впродовж року у Волинській області притягнули до відповідальності за скоєння грабежів 41 особу, за скоєння крадіжок – 233 особи, та за крадіжки, поєднаних з проникненням в житло потерпілих, – 87 осіб.

Вікторія Махновська

Читайте також:

1 Коментар Боротьба зі злочинністю на Волині триває

  1. Поки боряться самі ж злочинці (Нова поліція) Боротьба не закінчиться – ніколи!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*