Бірківськими яблуками смакуватимуть бійці на Сході (ФОТО)

05.01.2019 / Новини

У передсвяткових клопотах, готуючись до одного з найбільших християнських свят — Різдва Христового, усім нам не завадило б пам’ятати, завдяки кому ми можемо його відзначати у теплі, затишку і під мирним небом.

Мова – про наших солдатів, яким судилося зустрічати це свято в окопах. На щастя, є серед нас люди, які не забувають про наших захисників. Чудовий різдвяний подарунок — понад півтонни яблук з великого родинного саду — передав через волонтерів для українських воїнів житель села Бірки, що на Любомльщині, Сергій Козачук.

“Цьогоріч, дякувати Богу, яблука вродили нівроку, — розповідає Сергій Іванович. — То чому ж ними не поділитися з тими, хто нас захищає? Разом з тим я від імені всієї родини, а також односельців, які допомагали збирати цьогорічний врожай, хочу передати вітання нашим бійцям з Новорічними і Різдвяними святами, побажати їм міцного здоров’я, Божої ласки, повернутися додому живими та неушкодженими й обов’язково — з перемогою”.

Як повідомив “КОРДОНу” керівник Любомльської організації християн-волонтерів Андрій Дем’янчук, вже сьогодні вітамінний гостинець для українських воїнів вирушить на Схід.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*