Авторитетні володимирчани підтримують Ігоря Пальонку як кандидата у мери

05.10.2020 / Відео, Новини

Все більше відомих володимирчан, авторитетних жителів міста, висловлюють свою підтримку Ігорю Пальонці — кандидату на посаду міського голови Володимира-Волинського. Серед них — освітяни, історик, дизайнер, молоді активісти та творчі особистості.

Відомості про це розміщені на офіційній фейсбук-сторінці Ігоря Пальонки.

Так, директор Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Валентин Вірковський вирішив підтримувати Ігоря Пальонку ще задовго до того, як питання вийшло у публічну площину.

“Ігор Пальонка – наш, місцевий, і він буде відстоювати інтереси громади. Він – молода, але водночас і зріла людина, яка уже має досвід управлінської роботи, досвід роботи в організаціях нашого міста. Це людина нової формації за якою майбутнє”, – зауважив Валентин Петрович.

Відомий володимирчанин, урбаніст Андрій Гнатюк, який реалізував десятки креативних проєктів для міста, також приєднався до команди «За майбутнє». Він разом з Ігорем Пальонкою навіть уже має деякі спільні першочергові плани. Це, зокрема, реконструкція центральної площі та розвиток рекреаційних зон, парків та скверів.

«Поїздивши світом, побачив, як там живуть, відпочивають, працюють, і вирішив, що так повинні жити і ми. Минуло п’ять років із моменту народження ідеї зробити на острові річки Риловиця парк. Зробив проект, переконав владу, знайшов однодумців.

Місту потрібні зміни. Хочу зробити його комфортним і сучасним. Це можливо, об’єднавшись у команду чесних та професійних людей, тому я прийняв пропозицію Ігоря Пальонки йти в депутати об’єднаної громади», – зауважив Андрій Гнатюк.

Вирішувати подальшу долю Володимира-Волинського хоче довірити Ігореві Пальонці й Анастасія Азанова – співорганізаторка культурних подій, тренер освітніх курсів та громадська діячка:

«Мені не байдуже в якому місті я живу, які культурні події тут відбуваються, як воно розвивається і наскільки комфортно тут мешканцям. Я зробила свій вибір: команда Ігоря Анатолійовича Пальонки – це втілення балансу, де є люди з профільною освітою, де є люди зі стажем і досвідом успішного управління та з величезним бажанням змінити наше місто на краще»

Іван Юхимюк – секретар Зарічанської громади, пропрацював з Ігорем Пальонкою  уже шість років. За цей час їм разом вдалося реалізували багато хороших проектів. Тож, впевнений Юхимюк, за наступні 5 років зможуть здійснити ще більше:

«У нашої команди «За майбутнє» є чіткий план дій із розвитку не тільки Володимира-Волинського, а й сільських територій. Тільки разом із вами ми зможемо досягти цілі – зробити нашу громаду успішною, комфортною та безпечною для проживання».

Директор школи раннього освітнього розвитку дітей та педагог Наталія Митошоп також повірила у фаховість політсили “За майбутнє” й перспективність Ігоря Пальонки на посаді мера.

“Упевнена, що Ігор Пальонка, якого я підтримую на міського голову, це – саме та людина, яка своїм потенціалом забезпечить гідний рівень життя в місті, зробить його прикладом для інших населених пунктів. Він має план та амбітні цілі перспективного розвитку Володимир-Волинського.

Наше місто може бути процвітаючим та креативним, освітні та медичні заклади можуть мати сучасне обладнання. Усе це ми плануємо зробити разом. Одна людина цього не осилить, суперменів не існує”, – каже вона

Прогресивний історик та ідейний фахівець Олександр Стемковський також заявив про свою підтримку Ігореві Пальонці, адже впевнений, що в команді з ним зможе реалізувати необхідні для міста ідеї.

«Народився і проживаю у Володимирі-Волинському. Тут живе моя кохана дружина, мої прекрасні дітки і фактично вся моя родина. І мені не байдужа доля міста. Хочу, щоб ми жили не в страху, боязні та невпевненості, а в місті, де панує закон, порядок, мир, комфорт, моральні та християнські цінності та впевненість у завтрашньому дні», – зауважив він.

Викладач спецдисциплін Володимир-Волинського вищого професійного училища та голова трудового колективу цього навчального закладу  Світлана Дукельська переконана, що Володимир-Волинський має бути містом можливостей, містом розвитку, затишною та комфортною оселею для десятків тисяч його громадян. Саме тому вирішила своє життя пов’язати з командою «За майбутнє» і підтримати кандидата на міського голову Ігоря Пальонку.

“Виросла у сім’ї робітників і навчаю молодь робітничій професії. Мені добре знайомі проблеми освіти та кадрового забезпечення. Щодня ходжу вулицями стародавнього міста і маю власні погляди на його розвиток та зміни. Вважаю, що комунальні послуги повинні бути якісними і за помірну ціну. А освіта та медицина мають бути доступними всім. Формування бюджету має бути ефективним та прозорим, а стратегія розвитку міста має містити інновації та програму залучення інвестицій. Мені імпонують політичні погляди кандидата у мери Ігоря Пальонки. Я підтримую його кандидатуру і готова ефективно працювати у його команді”, – зауважила Світлана Дукельська.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*