Авторитета, якого вчора затримала СБУ, у жовтні “взяли” у Любомлі за рекет працівників митниці (ВІДЕО)

14.03.2017 / Відео, Новини

Вчора, Служба безпеки України затримала на Волині «злодія в законі» та його трьох спільників.

Вони якраз збиралися «вибити» 40 тисяч доларів з місцевого підприємця. Як нам стало відомо з власних джерел, затриманим є лучанин Ротман Размікович Осіпян на прізвисько «Ротман».

Про це пише “Вісник і К”.

За останні три роки він не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців і не тільки. Ротман Осіпян походить із сім’ї луцького міліціонера, проте має солідний кримінальний стаж – понад півдесятка судимостей і близько 20 років за гратами.

У 2014 році у турецькій частині острова Кіпр його «коронували» представники російського криміналітету. Після цього лучанин повернувся в Україну, й одразу ж був затриманий з охоронцями у столиці.

У жовтні минулого року у Любомлі Ротмана Осіпяна зі спільниками взяли за спробу рекету працівників митниці та валютників. Також чоловіка підозрювали у зв’язках зі спецслужбами РФ. Є інформація, що він брав участь у кривавих подіях в Одесі.

Не надто привітно Ротмана Осіпяна зустріли й у кримінальному світі на Волині. Зокрема у квітні минулого року у Луцьку було спалено «Mercedes-Benz CLS 500», який належав Ротману-молодшому – сину авторитета. Досі Ротману Осіпяну вдавалося виходити сухим з води, проте, як стверджують правоохоронці, цього разу затримання «злодія в законі» відбулося безпосередньо у процесі скоєнням ним злочину, що дозволяє говорити про судові перспективи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*