25 юних рукопашників відпочивали та тренувалися на базі “Світязь” (ФОТО, ВІДЕО)

31.08.2017 / Новини

Протягом літніх місяців тривали спортивні тренування для учнів Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ», що влітку перебували у Луцьку.

Керівництво та тренерський склад федерації організували проведення спортивно-оздоровчого табору для кращих спортсменів віком 9-15 років та участь команди ВРФРБ «РУБІЖ» у військово-спортивному вишколі «Щит і меч», – пише Волинь 24.

За підтримки Управління Служби безпеки України у Волинській області на військово-спортивній базі «Світязь» 25 юних рукопашників напружено тренувались, опановували нові спортивні та життєві навички.

Задля всебічного та гармонійного розвитку юнаків з ними проводились уроки малювання, конкурс творчих здібностей, пошуково-розважальний «квест», похід з елементами військової підготовки, толоки з облаштування спортивних майданчиків, конкурси з ведення щоденників табору тощо.

За відгуками батьків учасників спортивно-оздоровчого табору, він посприяв фізичному та духовному зростанню дітей, значно збільшив їх життєвий досвід.

Кращі вихованці «РУБІЖу» спортивне літо завершили напруженим випробуванням, яким стала участь у військово-спортивному вишколі «Щит і меч». Вишкіл відбувався на базі військово-патріотичного клубу «ФОРПОСТ» (м. Ямпіль, Вінницької області).

Волинські юнаки гідно витримали складнощі «військового» побуту в наметовому містечку, надзвичайно важкі тренування з подолання смуги перешкод, екстремальний 25-ти кілометровий рейд з виконанням тактичних завдань із пошуку, розвідки, непомітного оточення та рішучого «штурму» бази умовної розвідувально-диверсійної групи.

По-справжньому спортивне літо учнів федерації рукопашного бою «РУБІЖ» сприятимиме їх подальшим успішним крокам у житті та спорті.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*