11-класник з Любомля – призер Міжнародного пісенного конкурсу

02.08.2018 / Новини

Вихованець любомльського Будинку школяра Андрій Ковальський здобув друге місце в категорії “вокал” серед молоді на ХІІ Міжнародному фестивалі дитячої творчості “Назустріч мрії”.

Відбувся захід на базі табору в селі Коблево Миколаївської області, а гала-концерт провели в Одесі, – повідомляє Перший.

Хлопець виконував пісню учасника “Євробачення-2018” з Австрії – “Nobody But You”.

Андрій є учнем Любомльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, ходить в 11-й клас. Відвідуває вокальний гурток “Перлинка” та театральну студію “Шанс”. Вчетверте бере участь у фестивалі, у 2016 році мав перше місце серед юніорів.

“Цього року конкурс пройшов із дуже великим розмахом, було дуже цікаво. Було зіркове журі. Головою був Євгеній Хмара, який є переможцем конкурсу “Україна має талант”. Дуже велика конкуренція була, цього року неймовірно високий рівень виконавців був. Я хвилювався, тому що це дуже масштабний конкурс, я ще трохи захворів напередодні, але в мене є друзі на цьому конкурсі, з якими ми знайомі вже декілька років, вони мене підтримували, це було дуже приємно і дещо полегшило мої хвилювання”, – поділився Андрій.

Потішило учня те, що він виступав на одній сцені із улюбленицею усіх дітей Тіною Кароль.

У таборі школяр перебував два тижні. Більшість часу пішло на репетиції. Для відпочинку часу практично не було, бо після завершення гала-концерту діти готувались до “Параду планет”: всіх таборян поділили на “планети” – дитячу, музичну, спортивну тощо, кожна з яких мала демонструвати свої вміння.

За участь у фестивалі Андрій Ковальський отримав телефон, монопод та фітнес-браслет. Крім того, як призер став володарем путівки у Китай, де не тільки відпочиватиме, а ще й демонструватиме свій талант.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*