Приколи митниці: пташенята в трусах і катапультування наркотиків через кордон (фото)

14.08.2016 / Новини, Статті

Для перевезення заборонених вантажів контрабандисти придумують неймовірні і дуже небезпечні схеми – від змій на тілі до кокаїну в шлунках собак. Пропонуємо 10 найбільш незвичайних місць та способів транспортування контрабанди, які вдавалося виявляти митникам.



Пташенята в трусах

Дуже незвичайний спосіб контрабанди придумав хлопець з Індії. Співробітникам митниці його вигляд здався дивним і вони вирішили його ретельно обшукати. Митники не помилилися.

У спеціально пришиті кишенях в підштаниках хлопець перевозив пташенят рідкісних птахів. На щастя, пташенята вижили, не дивлячись на такий спосіб перевезення. А от хлопцю загрожує тюремний термін. А в російському місті Воронежі курсант возив в трусах наркотики. Їх виявили за допомогою собаки.96c00251989b463e696612b45b1b0912_the_weirdest_way_to_smuggle_04



Змії на тілі

Митники в Норвегії спіймали хлопця за контрабанду рептилій. Небезпечний вантаж із змій і ящірок він перевозив на собі в мішечках, обшитих навколо ніг і торсу. Змій конфіскували, а хлопця затримали.

837d47b858eb034c44521f3b6c09517d_1256763109_zmei0030



Глибоко всередині себе

Наркодилери придумали багато витончених способів контрабанди наркотиків. Найнебезпечніший з них – транспортування заборонених засобів всередині людського тіла. Так, одного разу митники затримали контрабандиста, який перевозив у собі 150 кульок кокаїну.

А ось житель Вінницької області перевозив ампулу з екстрактом опію в прямій кишці. Наркотик у контрабандиста вилучили за допомогою проносного.

e1f28a3ed3552a8781a0cbb630f2d160_1



Тварини як контейнери

Дуже часто контрабандисти для перевезення заборонених вантажів як контейнери використовують тварин. Звідки тільки не вилучали митники наркотики.

Так кокаїн в презервативі витягли з пітона. Вантаж згодували рептиліям, щоб потім перевозити їх, як рідкісних тварин. А в Колумбії хірурги навіть вставляють пакетики з кокаїном в шлунки собак. Одному лабрадору вшили таких пакетиків на десятки тисяч доларів.



Голуби в ногах

Австралієць, який побував на виставці тварин в Дубаях вирішив заощадити на податках і перевезти птахів контрабандою. В аеропорту Мельбурна митники виявили в його багажі пляшечку для вітамінів, в якому було два пташиних яйця. Після ретельного огляду при ньому знайшли ще дещо.

До ніг чоловіки були примотаний два упакованих в конверт голуба. Контрабандист провозив голубів приблизно десять годин – час польоту з ОАЕ в Австралію. Птахів забрали, а австралійцю загрожує до 10 років в’язниці.

0bbe49c0a29480f33f14c1aa1b26c8d0_k_001



Ноги і кубки з кокаїну

Чого тільки не придумують наркодилери для транспортування наркотиків. З них роблять неймовірні речі. Так, в аеропорту Барселони митники впіймали 66-річного чилійця з гіпсом на нозі. Правда, замість гіпсу пов’язка була повністю зроблена з кокаїну, а гіпс був лише в першому шарі. За таку кокаїнову ногу дідусеві загрожує в’язниця.

А митники Колумбії в 2010 році знайшли дуже дорогий “Кубок світу з футболу”, зліплений з кокаїну. 11 кілограмів наркотику обробили ацетоном і бензином, щоб зробити його пластичним. Потім копію трофея пофарбували в колір золота.



Пістолет у книзі

Українські митники зупинили контрабанду зброї. Пістолет хотіли перевезти в книзі, з якої спеціально вирізали сторінки. Книгу перевозили посилкою. Але до адресата вона не дійшла.

6508333



Іграшки й цукерки

Часто для контрабанди наркотиків використовують дитячі речі. Наприклад, в Караганді партію гашишу знайшли в плюшевому ведмедику. Службова собака почала скиглити біля коробки з іграшками. При огляді митники намацали всередині ведмежати сторонні предмети, розкрили ведмедеві черево та вилучили гашиш.

А на Камчатці юрист отримав 7 років колонії за контрабанду гашишу під виглядом цукерок “Корівка”.



Коштовності в кросівках

У травні 2011 року прикордонники знайшли півкілограма коштовностей, захованих у нічийний кросівок. При перевірці потягу Київ-Мінськ увагу правоохоронців привернув один кросівок, який лежав на верхній полиці одного з купе. У кросівках під шкарпетками були заховані браслети, каблучки, кулони та кольє із золота і срібла, інкрустовані камінням. Кросівок вилучили, а господаря взуття так і не знайшли.



Катапульти з наркотиками

Мексиканська мафія закидає марихуану на територію США за допомогою катапульти. Найдавніші облогові знаряддя часів Римської імперії виявили правоохоронці на кордоні Мексики.

З їх допомогою марихуану перекидали з Мексики прямо на територію США. Катапульти вилучили разом з 20 кг ще не перекинутої марихуани.

Джерело

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*