Нововолинськ повинен стати містом можливостей для кожного, – Борис Карпус

12.08.2020 / Статті

Нововолинськ повинен стати містом можливостей для кожного, містом, у якому буде комфортно молоді, людям середнього віку і, звичайно, старшому поколінню.

Про це на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці написав кандидат на посаду Нововолинського міського голови від команди Ігоря Гузя Борис Карпус,- пише Нововолинський інформаційний портал.

“Куди ми йдемо? У якому місті хочемо жити через 5-10 років? Чи залишиться в ньому молодь? Чи відчуватимуть себе комфортно молоді сім’ї з дітьми ? Чи буде робота в місті? Якою буде ситуація з транспортом, дорогами, освтіленням, екологією?” – ті питання, над якими зараз як ніколи роздумує Борис Карпус, а все тому, пояснює, що хочеться любити Нововолинськ не лише через те, що він рідний, а й тому, що це місто можливостей для кожного.

“Адже любов – це повага! Це не лише гарні слова, а й дії! Коли чиста вода з крану – це любов і повага. Коли рівні дороги – це любов і повага. Коли світло і безпечно на вулицях міста – це любов і повага. Коли не смердить і не чадіє в місті – це теж любов і повага!” – каже помічник нардепа та додає, що нині настав час мислити про майбутнє Нововолинська, адже майбутнє вирішується та твориться тут і тепер!

“Щоденно ми цеглинка за цеглинкою створюємо образ майбутнього. І від нашої праці залежить, яким буде місто через 5-10 років”, – додає на завершення він.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*