У засніженій зоні АТО наші бійці вже смакують любомльськими варениками

21.03.2016 / Статті

У п’ятницю в приміщенні Любомльського професійного ліцею вправні господині ліпити вареники для бійців, які зараз перебувають в зоні антитерористичної операції. У неділю, 20 березня, наші воїни вже мали нагоду оцінити старання жительок Любомльщини.

Вечірньої пори на кухні профтехліцею все ще кипіла робота. Небайдужі до раціону наших військовослужбовців  трудівниці забезпечували “оборону в тилу”: готували вареники та кілька кілограмів запашного тертого сала.

_DSC0033

У суботу кулінарні вироби поїхали на Схід. А в неділю вранці дегустацію страв домашнього приготування вже проводили танкісти й прикордонники у Мар’янці.

_DSC0009

Із зони АТО волонтер Ярослав Савосюк у телефонному режимі повідомив журналістам КОРДОНУ про тамтешню ситуацію.

“Уже все доставили у Мар’янку. Хлопці дуже раді домашнім продуктам. Їх зігріває, насамперед, старання жінок їм допомогти й підтримати. Особливо зараз, коли тут почав падати сніг та вдарив мороз 5 градусів,”- зазначив волонтер.

_DSC0025

Сьогодні любомльські вареники попрямують далі на Луганщину до інших біців 14-ої бригади.

За словами наших волонтерів, там, на Сході, українські солдати найбільше чекають демобілізації. Хочуть до  своєї затишної оселі та рідних.

Тож вдячні, що хоча б частинку родинного тепла змогли відчути, куштуючи вареники, якими донедавна смакували у сімейному колі.

_DSC0057

_DSC0062

IMG_3080

IMG_3104

IMG_3107

IMG_3102

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*