У п’ятницю в приміщенні Любомльського професійного ліцею вправні господині ліпити вареники для бійців, які зараз перебувають в зоні антитерористичної операції. У неділю, 20 березня, наші воїни вже мали нагоду оцінити старання жительок Любомльщини.
Вечірньої пори на кухні профтехліцею все ще кипіла робота. Небайдужі до раціону наших військовослужбовців трудівниці забезпечували “оборону в тилу”: готували вареники та кілька кілограмів запашного тертого сала.
У суботу кулінарні вироби поїхали на Схід. А в неділю вранці дегустацію страв домашнього приготування вже проводили танкісти й прикордонники у Мар’янці.
Із зони АТО волонтер Ярослав Савосюк у телефонному режимі повідомив журналістам КОРДОНУ про тамтешню ситуацію.
“Уже все доставили у Мар’янку. Хлопці дуже раді домашнім продуктам. Їх зігріває, насамперед, старання жінок їм допомогти й підтримати. Особливо зараз, коли тут почав падати сніг та вдарив мороз 5 градусів,”- зазначив волонтер.
Сьогодні любомльські вареники попрямують далі на Луганщину до інших біців 14-ої бригади.
За словами наших волонтерів, там, на Сході, українські солдати найбільше чекають демобілізації. Хочуть до своєї затишної оселі та рідних.
Тож вдячні, що хоча б частинку родинного тепла змогли відчути, куштуючи вареники, якими донедавна смакували у сімейному колі.
Залишити коментар