Чотири найкращі способи позбутися тяги до солодкого після занять спортом

15.08.2016 / Статті

Вчені американського Університету Кейс Вестерн Резерв розповіли, як позбутися тяги до солодкого після занять спортом.

Як розповідають фахівці, бажання перекусити чим-небудь солодким після фізичних навантажень є ознакою нормальної роботи організму, пише Новое время.

Під час тренувань витрачається дуже багато сил і енергії, тому організм прагне швидко поповнити запаси за допомогою солодощів, оскільки вони краще за всіх продуктів справляються з цим завданням.

Щоб уникнути небажаних калорій і не звести нанівець всі зусилля, експерти пропонують вгамовувати бажання за допомогою наступних продуктів:

1. Фрукти

Поживні, смачні і низькокалорійні фрукти та ягоди допоможуть не тільки корисно перекусити і забути про солодощі, але і відновити водний баланс організму.

2. Зелений смузі

Не менш смачним і поживним варіантом перекусу після занять спортом є смузі з зелених фруктів і овочів. Крім того, в коктейль можна додати горіхи, насіння і трохи арахісового масла.

3. Хумус

Закуска з нутового пюре з додаванням оливкової олії та спецій допоможе вгамувати бажання солодкого, впевнені вчені. Єдиною умовою є її вживання з хлібом, заради додаткової кількості вуглеводів.

4. Шоколадне молоко

Для завзятих ласунів пропонується шоколадне молоко. Завдяки високому вмісту білка і вуглеводів, напій допоможе швидко відновитися сили і енергію після тренувань.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*