10 продуктів, які рано чи пізно нашкодять

03.07.2016 / Статті

Ви, швидше за все, знаєте про те, що є продукти, які корисні для кожної людини, але є продукти, які можуть просто вбити вас.

Є продукти, які язик не повертається назвати корисними.

1. Продукти і їжа з низьким вмістом жиру.

Багато хто думає: якщо на упаковці  вказано, що продукт має низький вміст жиру, то такий його можна вважати скоріше корисним. Але нічого подібного – швидше все навпаки. Такі продукти  обробляються спеціальними хімічними речовинами, що і дозволяє їм позбутися від зайвого жиру. Так що не спокушайтеся, така їжа вкрай погано позначиться і на вашій фігурі і на вашому здоров’ї.

2. Маргарин.

Дуже часто саме йому надають перевагу, адже маргарин, на відміну від масла, не містить в собі холестерину. Однак, зверніть увагу на склад: у маргарині є величезна кількість транс-жирів, які завдають шкоди вашим судинам і значно збільшити рівень холестерину в крові.

3. Фруктові соки.

На перший погляд, дивний пункт у списку, але саме тим він і небезпечний, що його не вважають таким і помилково йому довіряють. Магазинні соки перенасичені ароматизаторами, тим більше штучними – натуральних фруктів в таких напоях практично немає. Такі продукти призводять до ожиріння і можуть викликати проблеми зі здоров’ям.

4. Перероблене м’ясо.

Дуже небезпечний продукт, що обробляється хімікатами. Досить часто це м’ясо скуповується за копійки на бойнях.  А все тому, що це м’ясо було раніше хворою твариною. Вченими доведено, що хімікати, якими дезінфікують тварин, можуть викликати рак товстої кишки та інші захворювання. У такому м’ясі багато цукру, солі, жиру, що може привести до діабету.

5. Енергетичні батончики.

Склад говорить сам за себе. Ці батончики не мають нічого спільного зі здоров’ям. Практично у всіх батончиках міститься величезна кількість жиру, цукру. Так що, під час обідніх перекусів тримайтеся від такої їжі подалі, і краще пообідайте шматком доброго сиру та горіхами.

6. Заморожені обіди, напівфабрикати.

Заморожена продукція, обіди, містять досить багато натрію, тому що напівфабрикати ретельно обробляються. Подальші коментарі зайві.

7. Сухі сніданки.

Навіть ті сніданки, які стоять на полицях і рясніють написами «здоровий» і «органічний», насправді можуть такими і не бути. У них міститься багато цукру і жиру.

8. Пончики.

Смачно, але дуже шкідливо. Тільки в одному пончику може бути 300 або більше калорій. Не найкращий варіант для вживання такої їжі.

9. Газована вода.

Вода і багато-багато цукру, хімічних речовин, яким приписують сприяння в розвитку раку та інших онкологічних захворювань. Відсутня будь-яка цінність для вашого організму, може призвести до діабету.

10 Картопляні чіпси.

Перш ніж відкрити пакетик, подумайте ще раз, і дуже добре. У чіпсах міститься колосальна кількість жиру, калорій, канцерогенів, хімічних речовин. Практично всі чіпси виробляються з використанням акриламіду, який викликає рак, і як наслідок, веде до смерті.

Джерело: neboley.com.ua 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*