​Суд щодо Пархомука відбудеться аж у 2018-му році (ФОТО)

21.12.2017 / Новини

Свідків у кримінальній справі щодо екс-голови Любомльської РДА Миколи Пархомука допитали у стінах Луцького міськрайонного суду.

Чергове засідання відбулося 20-го грудня.

Нагадаємо, колишнього посадовця затримали ще у березні цього року за підозрою в отриманні неправомірної вигоди (хабара) у розмірі 2 тисяч доларів США за виділення 16 гектарів землі в оренду терміном на 10 років.

Відповідали на запитання прокурора та суддів четверо свідків, які причетні до цього «земельного» питання: Анатолій Дитина, який був на той час начальником відділу Держгеокадастру у Любомльському районі, Володимир Лонюк, який був сільським головою Бірківської сільради, Микола Грицюк, головний спеціаліст відділу Держгеокадастру у Шацькому районі та Юрій Нечипорук, головний інженер проектів у ПрАТ «Інститут «Волиньводпроект».

Свідки зазначили, що нічого не знають про передачу грошей обвинуваченому, а дізналися про це лише з преси. Вони також повідомили, що з обвинуваченим були лише в робочих взаєминах.

Ще один свідок – начебто головний фігурант справи – Наталія Міненко, яка є тим самим інвестором, що хотів орендувати землю в Любомльському районі, на судове засідання не з’явилася. У телефонній розмові з прокурором вона пояснила свою відсутність неспроможністю дістатися приміщення суду через погані погодні умови, позаяк проживає не на Волині.

Наступний розгляд справи відбудеться вже 15 січня 2018 року.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*