Як у Шацьку пройшла церемонія підняття Державного Прапора України (ВІДЕО)

23.08.2019 / Відео, Новини

Сьогодні, 23 серпня на території парку біля пам’ятника Тарасові Шевченку селища Шацьк  відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.   

У святковому заході участь взяли керівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних установ та організацій, представники  політичних партій та громадських об’єднань,  ветерани війни, демобілізовані військовослужбовці, учасники АТО,  представники  відділів прикордонних служб, Шацького районного військового комісаріату, громадськість районного центру. — інформує пресслужба Шацької РДА.

В урочистій атмосфері відбулася церемонія підняття Державного Прапора України.

Почесну місію виконали заступник голови Шацької районної державної адміністрації Володимир Бугачйук, голова Шацької районної ради Сергій  Карпук та виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради (ОТГ) Людмила Цевух.

Прикордонники відділів прикордонної служби «Світязь», «Грабове» та «Піща»  піднесли  символ нашої незалежної та суверенної держави до керівників районної та місцевої влади.

Відео з онлайн-ресурсу Шацької районної ради.

Під звуки Державного Гімну України військовослужбовцями піднято Державний Прапор України, сповіщаючи про початок одного з найголовніших державних свят – Дня Незалежності України.

До всіх присутніх звернувся голова Шацької районної ради Сергій Карпук, який  наголосив на тому, що Державний Прапор України – символ свободи і незалежності, слави і відродження нашої держави. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу, з півночі й до півдня України.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*