Як перевозять контрабанду сигарет та хто на цьому заробляє (ВІДЕО)

11.10.2016 / Відео, Новини

Агенти “ЦРУ” провели власний експеримент, аби дізнатися як перевозять контрабанду цигарок, а також хто і скільки на цьому заробляє.

Аби показати наочно як працюють дрібні контрабандисти журналіст перевтілилась у так званого “човника”. Тобто, людину, яка переносить цигарки через кордон.

“Човники” перевозять через кордон найчастіше “норму”. Тобто, дві пачки цигарок. Саме стільки офіційно можна перевезти через кордон одній людині. Заробіток “човників” складає 40-60 гривень за один рейс.

Експеримент провели на пункті пропуску “Шегині”. Там місцеві дівчата поділилися всіма секретами перевезення. Виявилось, що найчастіше контрабанді цигарки перевозять у білизні. А продати цигарки вже після перетину кордону – зовсім не складно.

В Польщі сигарети у чотири рази дорожчі, ніж в Україні. Тобто українські найдешевші сигарети коштують 13 гривень, в Польщі їх можна продати за пять злотих (30 гривень). Тобто з блоку можна заробити біля двохсот гривень.

Але під час розслідування агенти журналісти знайшли справжню сигаретну мафію, боси якої сидять у столичних кабінетах. Як митники пропускають контрабандистів через кордон і скільки отримують дивіться у розслідуванні агентів “ЦРУ”.

698077_1459192

Джерело: 24 Канал

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*