Володимирчанин записує відеосюжети, в яких висміює окремі випадки агітації та пояснює людям, чи це законно

23.10.2020 / Відео, Новини

Передвиборча кампанія цьогоріч надзвичайно активна, окремими кандидатами використовуються інколи не дуже чесні технології, аби «перетягнути» виборців на свою сторону. Володимирчанин Юрій Лукницький вирішив боротись з цим доволі креативним способом, записуючи відеоролики, в яких висміює окремі випадки агітації, а також роз’яснює, чому вони є незаконними.

Юрій Лукницький відомий володимирчанам завдяки своїй роботі соціального інспектора, а також участі в народному аматорському театрі-студії “Різнобарв’я”. І хоч він не бере участі у виборах, не балотується ні від якої політичної сили, проте йому не байдуже, яким буде результат місцевих виборів, – пише БУГ.

За його словами, він минулого року переконався, що на результат виборчого процесу впливає не так якісно продумана програма кандидата, як гарна подача та цікаві відеоролики. Саме тому Юрій вирішив наочно продемонструвати, що ролики можна записати з будь-якими обіцянками, проте це часто не має ніякого правдивого підґрунтя.

Серйозними перешкодами до справді якісних змін після виборів, на думку Юрія, є пасивність, байдужість та небажання людей брати відповідальність за свій вибір. Адже часто виборці йдуть на дільниці, навіть не ознайомившись з передвиборчими програмами, голосуючи за тих, хто частіше трапляється їм на очі з екранів, та гарно посміхається на камеру.

Результати минулорічних президентських виборів розчарували Юрія Лукницького, саме тому він нині приділяє стільки часу просвітницькій діяльності своїми відеороликами. Сподівається, що все ж 25 жовтня люди зроблять свій вибір обдумано, виважено, попередньо критично проаналізувавши усю наявну про кандидатів інформацію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*