“Водний” марафон на Любомльщині: як це було (ВІДЕОсюжет)

09.10.2016 / Відео, Новини

Для популяризації здорового способу життя з ініціативи народного депутата України Ігоря Гузя та голови Волинської облради Ігоря Палиці в Згоранах відбувся 30-хвилинний заплив. Участь в ньому взяли 3 жителі Любомльщини: мер Любомля, депутат міськради та мешканець Згоран.

Учасники не змагалися на час, а пливли на власний результат. Все ж багатьом було досить цікаво спостерігати за черговістю фіналістів та їх першими висловлюваннями в момент досягнення берега.

“Ми закликаємо молодь Волині та України вести здоровий спосіб життя. Не палити, не вживати алкоголю, займатися спортом. Бо така людина буде успішною”, – наголосив перед початком акції Ігор Гузь.

В свою чергу Ігор Палиця пожартував, що змушений пливти через озеро, бо нардеп підловив його обіцянку на телефон. Тож тепер не “відвертиться”.

По завершенні водного “марафону” політики подумали над тим, аби зробити таку акцію щорічною. Крім пропаганди здорового способу життя, за словами Палиці, вони заодно зробили рекламу Великому Згоранському озеру. Тепер тут збиратиметься більше туристів, вважає він.

Загалом взяло участь 11 учасників, серед яких одна дівчина – помічниця нардепа Марина Хромих.

Оскільки захід відбувався на території Любомльщини, то місцевих вболівальників найбільше порадували учасники саме з рідного району. Підростаюче покоління особливо позитивно відгукувалось та активно підтримувало молодого мера Любомля та депутата міськради. Вважаючи їх приклад гідним для наслідування.

_dsc0214

“Я втомився від жари!”, – з таким вигуком виходив із холодної води депутат Любомльської міської ради Олександр Мікульський.

Наостанок додав, що радить всім взяти участь в подібному заході.

Міський голова Любомля Роман Ющук завершив заплив із посмішкою.

“Відчуття дуже класне. Класний заплив! Класна акція! Плів у своє задоволення й отримав позитивний заряд енергії”, – зауважив мер.

Відмітили й 65-річного Валерія Теребуху зі Згоран, який без гідрокостюма подолав Велике Згоранське озеро.

_dsc0018

Як відбувався заплив та з якими емоціями його учасники виходили на берег детально у відеосюжеті.

2 Коментарів “Водний” марафон на Любомльщині: як це було (ВІДЕОсюжет)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*