Стратегічне планування дозволить передбачити розвиток Нововолинська на роки вперед, – Карпус

Будувати Нововолинськ слід з огляду на стратегічне планування, яке дозволяє передбачити розвиток міста на роки вперед.

Про це в ефірі ТРК “Аверс” розповів кандидат на посаду міського голови Нововолинська від команди “За майбутнє” Борис Карпус, – пише Нововолинський інформаційний портал.

За його словами, неможливо одразу зробити так, щоб і бюджет збалансувати, і всі люди були задоволені. Однак прагнути до цього варто, і допомагає у цьому управлінцям саме стратечне планування. Воно дозволяє за обмежені кошти зробити комфортним життя для мешканців міста.

“Це можливо тільки з баченням того, куди та в якому напрямку має рухатися Нововолинськ, яким він має бути через 10-20 років. Тоді стратегічне планування дозволяє розробити план дій на цей рік, наступний, а то й через 5-10 років. Для людей абсолютно прозоро стає видно, які школи та садочки будуть робити цього року, які дороги асфальтуватимуть зараз, а що робитимуть наступного. Це все дозволяє уникнути питань: куди пішли кошти”, – розповів Борис Карпус.

Також він наголосив, що стратегічне планування передбачає проведення великих соціалогічних досліджень та фокус-груп. Зокрема, що в цільової аудиторії запитується: як вона бачить те чи інше питання, як те чи інше має функціонувати. Після чого це співставляється з тим, що пропонує глобальний ринок, та шукається спільне вирішення.

“Тільки після цього план затверджується на сесії та починається його реалізація. Але щопівроку спеціальний комітет корегує такий цей план відповідно до показників виконання”, – пояснив кандидат у мери Нововолинська та наголосив, що згідно стратегічному плануванню розвитку міста самі мешканці можуть слідкувати за перебігом робіт та перевіряти, наскільки місто, влада та управлінці фахово підходять до своєї роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*