Страсті любомльські: в одних води немає, в інших вона заливає двори та підвали (ВІДЕО)

10.08.2016 / Відео, Новини

Доки любомльчани скаржаться на відсутність питної води в будинках, посеред подвір’я однієї з пенсіорнерок міста з’являється ціле каламутне озеро. Тим часом міськрада думає, як пробурити відповідну для нормального водопостачання в населеному пункті нову свердловину та замінити двигун, що згорів в діючому насосі.

Надія Степашук проживає по вулиці 1-го Травня. Біля її будинку проходить рів для водовідведення. Нещодавно там, зазначила у зверненні пенсіонерка, зробили ремонт дороги та тротуару. До того після дощу вода, навіть не добігаючи до каналізації, просочувалась потроху в грунт. А коли там залили асфальт, то все стікає одразу до закупореної труби водостоку. Не потрапивши туди, вода тече далі, просто жінці під хату.

Хоча пані Надія впевнена, що насправді ту трубу пошкодили саме під час ремонту дороги.

Вчора, 9-го серпня, відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики. Присутні поміж головних питань, які мали розглянути, обговорили й проблеми водопостачання та водостоку в місті.

Заступник голови міськради Микола Оніщук пояснив, що у них нема наразі відповідної техніки на комунальному підприємстві для того, аби прочистити такі каналізаційні труби. Але шукатимуть шляхи вирішення.

Ще одна громадянка (Зінчук) жаліється, що у її підвалі з початком сезону дощів можна буде водосховище робити. Вода підтоплює будинок ще з 2013-го року, бо рови водостоку свого часу хтось позасипав. Відповідно досі міськрада не знайшла чим їх почистити.

Оніщук прокоментував ситуацію з водою в місті й зазначив, що проект на нову свердловину вже є. З його слів зрозуміло, буритимуть її, по-ідеї, не скоро ще. До того ж, через те, що рівень води різко надто впав, у діючому насосі згорів двигун.

Детально про проблеми з водопостачанням та водостоком у ВІДЕОобговорені представників міськради з депутатами райради.

Читайте також:

11 Коментарів Страсті любомльські: в одних води немає, в інших вона заливає двори та підвали (ВІДЕО)

  1. Оніщуку і Ющуку тільки проекти і потрібні, бо відкати від них вони ложать собі в кармани, а як зробити воду і тд, цих молодих і перспективних, не цікавить. Ще більші корупцііонери ніж Сушик з Сачук. Сушик мало того, що запізнився, то ще й спиною всівся до відповідаючого. Поваги – нуль.

  2. А ці двоє в трусах, то це взагалі жах, немає слів. Вони куди прийшли, помилились дверима?

  3. Мікульський Саша! А ти в курсах, що тебе в мерії тупо використовують. Ти за них горою, а вони з тебе насміхаються. Зауваж це!

  4. Ти запізно все це коментуєш,потрібно було вчора, вже зараз неактуально.Чи вчора Льоня їздив в Польшу завозив полякам цигарки?

  5. Видно, “Льоня” це хвора тема, тільки не зрозумію кого: журналістів “КОРДОНУ” чи Колі Оніщука. Шановний “Попєрєдніку” чи задніку, зневажаючи думки любомльчан і стверджуючи, що самі розберетесь, ви тим самим викликаєте ще більше агресії до мерії! Ви за кого себе там маєте. Або робіть свою роботу, або ідіть з робити геть.

  6. Коля, ти замість того щоб на пів ставки відгавкуватись в усіх яких тільки можна темах, теж би віз цигарки в Польщу. Без вас для міста було б більше толку

  7. Жолоб приїзжай рятуй Любомль!,а негрієш закордоном свою ср..ку,зайди краще до своїх друзів в “Новий Погляд” і прочитай статтю за 11.08.16,там Хоменчук явно запитав в жителів про ваші діяння!(: депутати хрє…і.

  8. Думаємо що непотрібен священник в мерію, потрібно щоб деякі депутати склали свої повноваження Жолоб,Богдан,Шум і наш Булавка і все стане на свої місця

  9. Люди, ви збожеволіли!!!!!!!!!!!!! МІсто без води, людей топить. А вам кілька депутатів очі мозолить. Схаменіться. І по суті займайтесь своєю роботою. Відео бачили, статтю читали? То пропонуйте виходи. Неподобаються депутати, мери, заступники приходьте на сесію і відкликайте. А не лаєтесь по за очима, як базарники

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*