Причини смерті неповнолітньої нововолинянки досі не встановлені, – поліція

14.08.2016 / Відео, Новини

Т.в.о. заступника начальника Нововолинського відділу поліції Андрій Литвин 14-го серпня  на прес-конференції розповів про хід розслідування та встановлення причин смерті неповнолітньої жительки Нововолинська.

Андрій Литвин зазначив, що інформація про зникнення Катерини Литкіної до чергової частини поступила вночі 3-го серпня. Повідомила про це бабуся Катерини, близько 1-ї години ночі, -пише “БУГ”.

Причина смерті Катерини Литкіної досі не встановлена. На даний час створена слідчо-оперативна група по розслідуванню кримінального провадження, включені в цю групу досвідчені працівники Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Кримінальне провадження перебуває на контролі Головного управління Національної поліції.

Детальніша інформація на відео:

Батько неповнолітньої Сергій Литкін стверджує, що вночі 3-го серпня після повідомлення про зникнення Катерини, правоохоронці допитали родичів, але до активних дій не залучились. Переконували, що дівчина сама повернеться. Сергій Литкін самостійно розпочав пошук.шук..

Читайте також:

2 Коментарів Причини смерті неповнолітньої нововолинянки досі не встановлені, – поліція

  1. Такі досвідчені шо аж пздц!!! Волинянина який послав працівника поліції на х*й вони швидко оформили дрібне хуліганство та відправили справу в суд. А в загибелі дівчинки розібратись не можуть та й навряд чи розберуться.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*