Про проблеми медицини у Нововолинську. НАЖИВО

20.08.2020 / Відео, Новини

У Нововолинській міській лікарні прогресує бардак, плинність кадрів, антисанітарія. Керівництво медзакладу не реагує на це. Про ці та інші питання медицини в місті — в ефірі далі.

Гості студії:
  • Ігор Гузь — народний депутат України
  • Борис Карпус — кандидат на посаду Нововолинського міського голови
  • Магомед Магомаєв – депутат Нововолинської міської ради, лікар-хірург.
У Нововолинській міській лікарні прогресує бардак, плинність кадрів, антисанітарія. Проблем багато, а керівництво медичної установи на це не зважає, навіть після численних публічних заяв, звернень і просто людських прохань. Ані міський голова, ані пан Мороз — головний лікар лікарні, жодним чином не діють на користь людей, пацієнтів установи. Таку думку висловив Магомед Магомаєв.
Ігор Гузь зробив заяву і вона чітка й зрозуміла: у випадку перемоги команди парламентаря на виборах 25 жовтня, головний лікар пан Мороз більше не керуватиме установою.

Geplaatst door Ігор Гузь – офіційна сторінка op Woensdag 19 augustus 2020

2 Коментарів Про проблеми медицини у Нововолинську. НАЖИВО

  1. А хіба не Магомет Джамбулатович, будучи депутатом НМР, допоміг В.Сапожнікову в 2014 році залишитися на посаді? Коли “Нововолинська штурмова сотня” прийшла скидати мера. У мене є фото з його задертою рукою. Якщо була така справа, то хай пан Магомаєв публічно покається і вибачиться перед містянами за свій багаторічний гріх у підтримці авторитарного керівника міста. І це буде правильно. Хто там на колажі, стоїть за В.Свириденком?

  2. Дякую за коментар, але я завжди був і буду проти силового вирішення такого роду проблем, тому і був проти

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*