Пожежа на сміттєзвалищі поблизу Любомля: як це було (ВІДЕО)

07.07.2019 / Відео, Новини

У селі Лисняки Любомльського району зайнялося сміттєзвалище. Вогонь знищив близько одного гектара його території. Рятувальники намагалися загасити пожежу протягом доби.

Нагадаємо, 4 липня, близько 9 години ранку загорілося сміттєзвалище поблизу Любомля. На місце події відразу, як тільки надійшло повідомлення про пожежу,  виїхали рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горіло сміттєзвалище поблизу Любомля

Площа загорання становила близько 1 га, сміття горіло на глибині до 2 метрів. А те, що лежало зверху, провалювалось вниз, через що вогонь поширювався ще швидше і його було складніше ліквідувати.

“Причини невідомі: або людський фактор, або від погоди можливо, від скла. Буквально процентів 40 погасили всього-на-всього за цілий день, ще завтра будемо тут”, – повідомив Олександр Охрамчук – начальник зміни ДПРЧ-10 м. Любомль.

Варто зазначити, що доступ до води на місці події був ускладнений, потрібно було подолати відстань до 3 км, щоб її набрати.

Стійкий запах диму в повітрі, який поширювався від сміттєзвалища, спричиняв ядуху у місцевих мешканців. Жителі села нарікали, що нема куди дітись, особливо було важко з малими дітьми.

Детальніше – у сюжеті ТРК Аверс.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*