“Парламент не працює: не прийнятий жоден важливий закон”, – Ігор Гузь із сесійної зали

28.05.2019 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь показав  у відеозверненні кількість присутніх депутатів на засіданні сесії Верховної Ради, наголосивши, що через низьку відвідуваність 28-го травня не прийняли жоден важливий закон.

“Парламент не працює. Хочу вам показати,  це парламентська зала. Сьогодні фактично не прийнятий жоден закон з важливих. Причому є закони по статусу ветеранів АТО…”, – зауважив нардеп у відеозверненні, опублікованому на його офіційній сторінці у Фейсбуці.

За словами політика, депутати не ходять на роботу протягом останніх 5-ти років. Якщо хтось сумнівається, то перевірити відвідуваність народних обранців можна на сайті Верховної Ради.

“У мене принципова була позиція всі 5 років: 99% присутності в залі. Тому що від мого голосу багато залежить… Маса депутатів, на жаль, до парламентської зали не ходить”, – підкреслив він.

На відео Ігор Гузь показав кількість присутніх депутатів від кожної фракції та блоків.

Причиною невідвідуваності депутатами засідань, вважає народний обранець, є насамперед відсутність совісті в нардепів, а також ліберальність виборців, які не контролюють дії тих, кого обрали на місцях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*