«Освітою Нововолинська керує людина, яка не знає, що таке школа», – Заслужений працівник освіти

15.09.2020 / Відео, Новини

Нинішня очільниця управління освіти Нововолинського міськвиконкому Ольга Лакиш жодного дня не працювала в освіті, тому її професіоналізм під сумнівом.

Про це в ефірі «Нововолинського інформаційного порталу» розповів колишній начальник управління освіти, Заслужений працівник освіти Олександр Моренко.

За його словами, коли попередник Лакиш – Микола Остапюк на прохання Віктора Сапожнікова відмовився очолити партію Порошенка та підтримати його на минулих виборах міського голови, то в управлінні спеціально для Лакиш ввели посаду заступника начальника управління, яке вона згодом і очолила.

«Який вона професіонал можна судити з того, що вона ні дня не працювала в освіті, не знає, що таке школа, що таке урок. На попередній посаді я не чув, щоб вона як керівник десь прославилася, але вона була лояльна до міської влади. Заступником вона пропрацювала не довго. Виграв голова вибори і Миколу Остапука потрібно було звільнити.  За старим сценарієм йому написали догану з нічого, почався на нього тиск і він, як порядна людина, звільнився.  Лакиш почала впроваджувати свої методи. Вибори, вибори, треба триматися за крісло…», – розповів Олександр Моренко.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*