На посаді керівника ЖЕКу Ігор Пальонка обійшов кожен двір у Володимирі-Волинському

У свої 25 років, очоливши Володимир-Волинську житлово-експлуатаційну контору № 1, серед пріоритетів у роботі Ігор Пальонка вбачав ремонт дахів багатоквартирних будинків. І це були перші реальні кроки в місті, коли люди відчули, що їхні звернення не лишаються поза увагою. Про це розповів Пальонка під час ефіру на телеканалі “Аверс”.

“Ще коли я був головним інженером у ЖЕКу, до мене часто навіть вночі дзвонили люди і нарікали, що протікає дах. У 2005 році очолив підприємство і вже на той час розпочала діяти державна програма з ремонту дахів. Ми організували аварійну бригаду, виїжджали, знаходили причину. Була дуже складна ситуація, але людей було дійсно шкода. І тоді ми розпочали обстежувати всі дахи. Тому особисто відвідав практично кожен плоский дах багатоквартирних будинків у Володимирі і на сьогоднішній день пам’ятаю, які проблеми були”, – наголосив Ігор Пальонка.

Також житлово-комунальне підприємство взялось за заміну внутрішньобудинкових систем опалення та створення ОСББ.

“Що стосується обслуговування багатоквартирного житлового фонду, у свій час, коли працював у ЖЕКу, обійшов усі двори багатоквартирних будинків, де доводив людям, що альтернативи ОСББ – немає. Фактично під час моєї роботи у 2009-2010 роках були створені перші ОСББ у Володимирі-Волинському. На сьогоднішній день у місті вже створено 45 ОСББ. Люди є власниками квартир і вони мають управляти своїми будинками, при бажанні можуть наймати компанію, щоб вона надавала їм необхідні якісні послуги. Але, відповідно, має бути підтримка з місцевого бюджету”, – зауважив Ігор Пальонка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*