Команда “За майбутнє” йде на перемогу: стартувала виборча кампанія в Іваничівській ОТГ.ВІДЕО

02.09.2020 / Відео, Новини

В Іваничівській громаді команда “За майбутнє” дала старт виборчій кампанії місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня.

«Дякуючи злагодженій роботі колективу громади, ми залучили інвестиції! «За майбутнє» – це за майбутнє нашої громади! Підтримаймо команду, тому що у наших дітей і у наших внуків повинно бути майбутнє», – переконаний нинішній голова ОТГ Федір Войтюк.

«Серед пріоритетів роботи команди – розбудова артерій нашої громади, тобто доріг, розвиток спортивної інфраструктури, щоб наші діти мали де займатися, розвиватися. Безпечна школа і безпечний садочок — теж дуже важливо. Але один у полі не воїн. Я хотів би представити свою команду – команду, яка підтримує політичну партію «За майбутнє», яка буде працювати разом зі мною над розвитком нашої громади. За нами перемога – за нами майбутнє!» – зауважив кандидат на посаду голови Іваничівської ОТГ на місцевих виборах Микола Пасевич.

«Микола Пасевич – наш кандидат. Я буду говорити з усіма, щоб підтримали і мене, і команду, за яку я несу відповідальність. Дякую вам і до перемоги!» – закликав Ігор Гузь.

«Молодь і суспільство — це, мабуть, вічна тема, над якою можна вічно дискутувати. Погляньте, хто працює в наших установах. Це – молодь. І це професійно, коли чиновник не буде щемити за критику.

Це професійно, коли чиновник не буде викликати на «коврик», а дасть конструктивну відповідь, дасть професійний коментар. І це тому, що є великий багаж знань, незважаючи на головний біль. Кожні вибори важливі, але мабуть місцеві – найважливіші. Тому що в наших руках – шанс привести до влади господаря», – упевнена редакторка районної газети «Колос» Катерина Бонюк.

«Приємно бачити молоду, перспективну команду. Те, що зробили, хочеться його зберегти і принести щось нове і перспективне. Є багато задумів, є багато напрацювань. Вірю у вас, надіюся на вас. Що зможу – допоможу», – запевнив заступник Іваничівського селищного голови Віктор Березюк.

Команда "За майбутнє" йде на перемогу

В Іваничівській громаді ми даємо старт виборчій кампанії місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня«Дякуючи злагодженій роботі колективу громади, ми залучили інвестиції! «За майбутнє» – це за майбутнє нашої громади! Підтримаймо команду, тому що у наших дітей і у наших внуків повинно бути майбутнє», – переконаний нинішній голова ОТГ Федір Войтюк«Серед пріоритетів роботи команди – розбудова артерій нашої громади, тобто доріг, розвиток спортивної інфраструктури, щоб наші діти мали де займатися, розвиватися. Безпечна школа і безпечний садочок — теж дуже важливо. Але один у полі не воїн. Я хотів би представити свою команду – команду, яка підтримує політичну партію «За майбутнє», яка буде працювати разом зі мною над розвитком нашої громади. За нами перемога – за нами майбутнє!» – зауважив кандидат на посаду голови Іваничівської ОТГ на місцевих виборах Микола Пасевич. «Микола Пасевич – наш кандидат. Я буду говорити з усіма, щоб підтримали і мене, і команду, за яку я несу відповідальність. Дякую вам і до перемоги!» – закликав Ігор Гузь.«Молодь і суспільство — це, мабуть, вічна тема, над якою можна вічно дискутувати. Погляньте, хто працює в наших установах. Це – молодь. І це професійно, коли чиновник не буде щемити за критику. Це професійно, коли чиновник не буде викликати на «коврик», а дасть конструктивну відповідь, дасть професійний коментар. І це тому, що є великий багаж знань, незважаючи на головний біль. Кожні вибори важливі, але мабуть місцеві – найважливіші. Тому що в наших руках – шанс привести до влади господаря», – упевнена редакторка районної газети «Колос» Катерина Бонюк.«Приємно бачити молоду, перспективну команду. Те, що зробили, хочеться його зберегти і принести щось нове і перспективне. Є багато задумів, є багато напрацювань. Вірю у вас, надіюся на вас. Що зможу – допоможу», – запевнив заступник Іваничівського селищного голови Віктор Березюк.

Geplaatst door Ігор Гузь – офіційна сторінка op Dinsdag 1 september 2020

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*