Ігор Гузь розкритикував Насірова через погану роботу Волинської митниці (ВІДЕО)

Роботу голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова та в.о. начальника Волинської митниці Олександра Шавлака розкритикували керівник Одеської митниці Юлія Марушевська та народний депутат України Ігор Гузь. Останній навіть клопотав про звільнення посадовців.

Про це нардеп неодноразово заявляв у засобах масової інформації впродовж останнього тижня.

Народний депутат Ігор Гузь обурений байдужістю Романа Насірова до Волинської митниці. Адже той, як зазначив політик, за тривалий час роботи ніразу не приїхав навіть подивитися та дослідити наочно проблеми пунктів пропуску.

З його слів, насамперед для нормальної роботи митниці потрібно реконструювати пропускні пункти «Ягодин» та «Устилуг», запровадити електронну чергу, а також почати використовувати систему обміну електронними даними «Єдине вікно», яка наразі нібито не працює, – інформує “Волинь24”.

«Це все повинен робити менеджер – керівник митниці. І я вважаю, що пан Шавлак не такий керівник, який має бути, плюс – він з приставкою «в.о.», а отже, це непостійний керівник. Волині потрібен грамотний ефективний менеджер, який може ці всі питання вирішити. Необхідно шукати очільника не тільки Волинській митниці, а й ДФС в цілому. До Гройсмана я звертався вже, але відповіді немає, тому з вересня звертатимусь знову», – підкреслив депутат.

Вчора, 26-го липня, вже в прямому ефірі “NewsOne ” незадоволення вищезгаданими посадовцями висловила й очільниця Одеської митниці.

“Такі люди, як Роман Насіров, не здатні щось реформувати. Бо вже за півтора року, які я працюю, жодних змін не відбулося. Лише стоси паперів та переписки між регіональними митницями, що тривають тижнями. У нас рівень якогось дикунства!” – заявила Юлія Марушевська.

Думку Марушевської підтримав в студії “NewsOne ” й Ігор Гузь.

“Я вважаю, що вона має рацію. На моєму окрузі два пункти пропуску – “Ягодин” та “Устилуг”. Насіров за ці півтора року нічого не зробив. Ніщо не змінилося: черги, хабарництво, нема електронних черг та концепції. Ми ось так тихенько зловтішаємось, чи буде безвізовий режим. Думаю, що з тими тенденціями, що були в листопаді та грудні, нам його таки дадуть. Але питання: ми готові до нього? Що робиться в цьому плані?! Пасажиропотік збільшиться на 30-40%. Це буде колапс на митниці!”

 

1 Коментар Ігор Гузь розкритикував Насірова через погану роботу Волинської митниці (ВІДЕО)

  1. ну і шо толку зі слів цього пустослова??? і чому, шановні редактори, кожну новину з Гузем виділяти як головну? я, звичайно розумію, шо він вас кормить, але це вже надто…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*